Бар к-кт маса и 4 стола с подлакътници Уинслоу

  • Next Delivery Date: 10/2/2023
  • SKU: 247-000017

Only 22 left

€758.52

Трапезен бар комплект от 5 части - висока маса от каучуково дърво и 4 бар стола с подлакътници в светъл орех 120x45x100 см

Искате ли издръжлив трапезен бар комплект за вашата всекидневна, който ще обнови естетически вашето пространство? Уинслоу е идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция.
Комплектът се състои от четири бар стола и маса:

Характеристики на масата:
*Плот и крака от каучуково дърво.
*Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
Размери
Дължина: 120 см
Ширина: 45 см.
Височина: 100 см

Характеристики на бар стола с подлакътници:
*Рамка от каучуково дърво в цвят светъл орех. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
*Стол, тапициран с дамаска в светло сиво
*Гръб от здрав перфориран pvc ратан в естествен цвят.
Размери
Дължина: 51.5 см
Ширина: 53.6 см
Височина: 100 см
Височина на седалката: 7 0см

*Note:
- The price is for 1 piece
- The products are packaged but not assembled

или

Details

Трапезен бар комплект от 5 части - висока маса от каучуково дърво и 4 бар стола с подлакътници в светъл орех 120x45x100 см Искате ли издръжлив трапезен бар комплект за вашата всекидневна, който ще обнови естетически вашето пространство? Уинслоу е идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция. Комплектът се състои от четири бар стола и маса: Характеристики на масата: *Плот и крака от каучуково дърво. *Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. Размери Дължина: 120 см Ширина: 45 см. Височина: 100 см Характеристики на бар стола с подлакътници: *Рамка от каучуково дърво в цвят светъл орех. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. *Стол, тапициран с дамаска в светло сиво *Гръб от здрав перфориран pvc ратан в естествен цвят. Размери Дължина: 51.5 см Ширина: 53.6 см Височина: 100 см Височина на седалката: 7 0см

Additional Information

Код 247-000017
Weight 61.0000
Manufacturer *
Country of Manufacture
Stock Status Delivery time - 15 working days
Подобни продукти

моля, изчакайте...