Закачалка Дърво Махагон

  • Следваща доставка: 24.11.2023
  • Код: 0503215

Остават 10 бр.

328,80 лв.

Закачалката е мебел, полезна за всяко пространство. Изработена е от едно парче дърво, експертно издълбано, за да осигури няколко позиции за окачване. Това е красиво парче дърво, което е по-скоро декоративен елемент, благодарение на начина, по който е изработен, отколкото организационна мебел.

РАЗМЕРИ:
40x40x180H см.

МАТЕРИАЛИ:
Закачалката е изработенй от масивно дърво махагон. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дървета, направени изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика.
ИНФО: Махагонът е богато оцветено дърво, което е сред най-ценните видове дървесина в света. Известно е с уникалното си розово оцветяване, което се развива в наситено червеникавокафяво с остаряването на дървото. За разлика от алтернативните дървени продукти като дъб или бор, махагонът има много малко възли или празнини. Това придава на дървото гладък, равномерен зърнест модел, което го прави идеален за фини мебели и дървени занаяти. Повечето видове дървета махагон, растат доста големи, което позволява на дървосекачите да произвеждат големи, непрекъснати дъски. Използвайки тези големи дъски, производителите на мебели могат да създават бюра, маси и други мебели без фуги. Махагонът също е относително лесен за работа. Той е невероятно здрав и издръжлив, което позволява на занаятчиите да създават дълготрайни продукти. В сравнение с други материали, махагонът лесно се шлайфа, чисто се реже или се „обработва“ на струг за дърво.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Закачалката е мебел, полезна за всяко пространство. Изработена е от едно парче дърво, експертно издълбано, за да осигури няколко позиции за окачване. Това е красиво парче дърво, което е по-скоро декоративен елемент, благодарение на начина, по който е изработен, отколкото организационна мебел. РАЗМЕРИ: 40x40x180H см. МАТЕРИАЛИ: Закачалката е изработенй от масивно дърво махагон. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дървета, направени изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика. ИНФО: Махагонът е богато оцветено дърво, което е сред най-ценните видове дървесина в света. Известно е с уникалното си розово оцветяване, което се развива в наситено червеникавокафяво с остаряването на дървото. За разлика от алтернативните дървени продукти като дъб или бор, махагонът има много малко възли или празнини. Това придава на дървото гладък, равномерен зърнест модел, което го прави идеален за фини мебели и дървени занаяти. Повечето видове дървета махагон, растат доста големи, което позволява на дървосекачите да произвеждат големи, непрекъснати дъски. Използвайки тези големи дъски, производителите на мебели могат да създават бюра, маси и други мебели без фуги. Махагонът също е относително лесен за работа. Той е невероятно здрав и издръжлив, което позволява на занаятчиите да създават дълготрайни продукти. В сравнение с други материали, махагонът лесно се шлайфа, чисто се реже или се „обработва“ на струг за дърво.

Допълнителна информация

Код 0503215
Тегло 25.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...