ТВ шкаф Алисия акация

  • Следваща доставка: 24.08.2022
  • Код: 0507054

Остават 49 бр.

772,68 лв.

Изработен от естествена масивна акация тв шкаф Алисия има специална особеност - вратите са така обработени, че да създадат оригиналния характер
и впечатление на естествено парче от огромно дърво.

ТВ шкафът е мебел от масивно акациево дърво в естествен цвят и метални крака в черен цвят.
Разполага с 2 големи шкафа и 2 рафта, за да съхранявате вашите неща.


Размери: 130x43,5x66,5 см

Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство.
По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво.
Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво.
Това не са дефекти на продукта.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Изработен от естествена масивна акация тв шкаф Алисия има специална особеност - вратите са така обработени, че да създадат оригиналния характер и впечатление на естествено парче от огромно дърво. ТВ шкафът е мебел от масивно акациево дърво в естествен цвят и метални крака в черен цвят. Разполага с 2 големи шкафа и 2 рафта, за да съхранявате вашите неща. Размери: 130x43,5x66,5 см Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво. Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво. Това не са дефекти на продукта.

Допълнителна информация

Код 0507054
Тегло 47.6000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...