Тропически плажен сламен чадър ф240 см

  • Следваща доставка: 19.05.2023
  • Код: 0612485
524,03 лв.

Тропическия плажен чадър е професионален плажен чадър от слама. С класически дизайн, но с тропически вид благодарение на допълнителните листа на чадъра. Засенчването е с качество, което се очаква от такъв чадър. Всъщност, след известно време и в зависимост от времето, листата се огъват, създавайки красива овална форма. Дървеният стълб е висок и кръгъл. Поддържа от метална рамка с пръстен и 6 спици, а характерното за този чадър е, че има 3 метални подпори, които се закрепват директно към дървения стълб. Качествено предложение, което ще ви зарадва и създаде красива атмосфера.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Размери: Φ240x270H cm.---с тропическата зеленина размерът достига Φ350 cm.
Дебелина на метала: 1,3 мм
Дебелина на дървения стълб: 8см.

МАТЕРИАЛИ:
Чадърът е сламен, а прътът на чадъра е от "див" бор, импрегниран и стругован.
Металната рамка е поцинкована. Това означава цинково покритие за устойчивост на окисление. Срокът на експлоатация на поцинкованото покритие може да достигне до 30 години за поцинковане с отлично качество, въпреки че монтажът близо до морето значително намалява този период.

ПОДДРЪЖКА:
За най-добра поддръжка на металните части на чадъра би било добре да го почиствате ежедневно с леко влажна кърпа, за да премахнете прекомерното натрупване на котлен камък. По този начин ще се поддържа в добро състояние дълги години.

ПРЕДИМСТВА:
Този чадър е практичен, тъй като сламената част може да се сваля и да се подрежда една върху друга. Освен това, той предлага качествено засенчване, като неговият размер и височина го правят особено удобен. И накрая, наличието на подпорите го прави устойчив на времето и всичко, което трябва да направите, е да го инсталирате!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Тропическия плажен чадър е професионален плажен чадър от слама. С класически дизайн, но с тропически вид благодарение на допълнителните листа на чадъра. Засенчването е с качество, което се очаква от такъв чадър. Всъщност, след известно време и в зависимост от времето, листата се огъват, създавайки красива овална форма. Дървеният стълб е висок и кръгъл. Поддържа от метална рамка с пръстен и 6 спици, а характерното за този чадър е, че има 3 метални подпори, които се закрепват директно към дървения стълб. Качествено предложение, което ще ви зарадва и създаде красива атмосфера. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: Φ240x270H cm.---с тропическата зеленина размерът достига Φ350 cm. Дебелина на метала: 1,3 мм Дебелина на дървения стълб: 8см. МАТЕРИАЛИ: Чадърът е сламен, а прътът на чадъра е от "див" бор, импрегниран и стругован. Металната рамка е поцинкована. Това означава цинково покритие за устойчивост на окисление. Срокът на експлоатация на поцинкованото покритие може да достигне до 30 години за поцинковане с отлично качество, въпреки че монтажът близо до морето значително намалява този период. ПОДДРЪЖКА: За най-добра поддръжка на металните части на чадъра би било добре да го почиствате ежедневно с леко влажна кърпа, за да премахнете прекомерното натрупване на котлен камък. По този начин ще се поддържа в добро състояние дълги години. ПРЕДИМСТВА: Този чадър е практичен, тъй като сламената част може да се сваля и да се подрежда една върху друга. Освен това, той предлага качествено засенчване, като неговият размер и височина го правят особено удобен. И накрая, наличието на подпорите го прави устойчив на времето и всичко, което трябва да направите, е да го инсталирате!

Допълнителна информация

Код 0612485
Тегло 38.5000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...