Трапезна маса Монти 160х90 см

  • Следваща доставка: 10.09.2022
  • Код: 0532305
772,68 лв.

Маса Монти е трапезна маса от серията Монти, изработена от масивно акациево дърво и черни метални крака. Комбинирайте с дървена пейка или стол със същата естетика и получавате трапезарията, която винаги сте искали.

Повърхността на дървото е с дебелина 4 см

Размери: 160x90x78 см

Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство.
По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво.
Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво.
Това не са дефекти на продукта.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Маса Монти е трапезна маса от серията Монти, изработена от масивно акациево дърво и черни метални крака. Комбинирайте с дървена пейка или стол със същата естетика и получавате трапезарията, която винаги сте искали. Повърхността на дървото е с дебелина 4 см Размери: 160x90x78 см Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво. Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво. Това не са дефекти на продукта.

Допълнителна информация

Код 0532305
Тегло 64.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...