Трапезна маса Монти 140х80 см

  • Следваща доставка: 15.04.2020
  • Код: 0532166

Остават 95 бр.

Нормална цена: 697,50 лв.

Special Price 662,63 лв.


Маса Монти е трапезна маса от серията Монти, изработена от масивно акациево дърво и черни метални крака. Комбинирайте с дървена пейка или стол със същата естетика и получавате трапезарията, която винаги сте искали.

Повърхността на дървото е с дебелина 2,5 см

Размери: 140x80x77 см

Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство.
По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво.
Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво.
Това не са дефекти на продукта.

или

Подробности

Маса Монти е трапезна маса от серията Монти, изработена от масивно акациево дърво и черни метални крака. Комбинирайте с дървена пейка или стол със същата естетика и получавате трапезарията, която винаги сте искали. Повърхността на дървото е с дебелина 2,5 см Размери: 140x80x77 см Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво. Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво. Това не са дефекти на продукта.

Допълнителна информация

Код 0532166
Тегло 54.9600
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 10 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...