Трапезен сет маса 160х85 см и 6 кресла Уинслоу

  • Следваща доставка: 27.09.2023
  • Код: 247-000014

Остават 7 бр.

2 247,00 лв.

Трапезен комплект от 7 части - маса и 6 стола с подлакътници от каучуково дърво в цвят светъл орех 160x85x75 см
Искате ли издръжлив трапезен комплект за вашата всекидневна, който ще обнови естетически вашето пространство? Уинслоу е идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция.

Характеристики на масата:
*Плот и крака от каучуково дърво.
*Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
Дължина: 160 см.
Ширина: 85 см.
Височина: 75 см.

Характеристики на стола с подлакътници:
*Рамка от каучуково дърво в цвят светъл орех. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
*Седалка, тапицирана с дамаска в светло сиво
*Гръб от здрав перфориран pvc ратан в естествен цвят.
Дължина: 56.4 см.
Ширина: 63.5 см
Височина: 80.5 см.
Височина на подлакътниците: 63 см

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Трапезен комплект от 7 части - маса и 6 стола с подлакътници от каучуково дърво в цвят светъл орех 160x85x75 см Искате ли издръжлив трапезен комплект за вашата всекидневна, който ще обнови естетически вашето пространство? Уинслоу е идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция. Характеристики на масата: *Плот и крака от каучуково дърво. *Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. Дължина: 160 см. Ширина: 85 см. Височина: 75 см. Характеристики на стола с подлакътници: *Рамка от каучуково дърво в цвят светъл орех. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. *Седалка, тапицирана с дамаска в светло сиво *Гръб от здрав перфориран pvc ратан в естествен цвят. Дължина: 56.4 см. Ширина: 63.5 см Височина: 80.5 см. Височина на подлакътниците: 63 см

Допълнителна информация

Код 247-000014
Тегло 93.4510
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...