Трапезен сет Ироко роуп

  • Следваща доставка: 13.06.2023
  • Код: 0615085
10 069,50 лв.

Представяме ви впечатляващия и нов ръчно изработен външен трапезен комплект, с маса и 6 фотьойла Ироко. Комплект, който ще обикнете от пръв поглед. Голямата дървена маса с кръстосани основи в двата края, свързани с голяма греда, която служи и като подложка за крака, е красива и здрава. Фотьойлите са също толкова впечатляващи. Въжето, което присъства отстрани, е красиво за гледане, докато тяхната здравина е очевидна благодарение на широките квадратни основи, чиято горна част оформя подлакътниците на тези кресла. Седалката им е широка, а гърбът им има лек наклон към гърба, което повишава комфорта, който предлагат, в комбинация с удобните възглавници както на седалката, така и на облегалката. Възглавниците са покрити с качествена дамаска в бежов цвят, който невероятно пасва на естествения цвят на дървото, а също и на естествения цвят на въжето. Какво повече може да иска някой, за да обнови своята градина, балкон или двор?

РАЗМЕРИ:

МАСА: 200x100x76 см
КРЕСЛА: Размери: 60x63x85 см
Размери на седалката: 48х44 см.
Размери на гърба: 44х40 см.
Височина на седалката: 50 см.
Височина на подлакътниците: 64 см.

МАТЕРИАЛИ:
Целият комплект е изработен от скъпо екзотично дърво Ироко. Дървесината ИРОКО, средна по тегло, има добри механични свойства, умерена твърдост, висока издръжливост и устойчивост на влага. Цветът, особено привлекателен, е златисто-светлокафяв с остри светли линии. Въпреки това, поради повишената си фоточувствителност, постепенно потъмнява до по-наситено кафяво с течение на времето. ИРОКО е вид дърво от тропическа - централна и западна - Африка, което принадлежи към широколистните видове и може да живее до 500 години и достига височина 30-40 метра.
Възглавниците са с дунапрен със средна твърдост и са много удобни.

ПОДДРЪЖКА:
Всички материали на тази композиция са лесни за употреба, което прави поддръжката лесна. Ироко по-специално е изключително издръжливо дърво и не изисква редовна поддръжка с масла или лакове, когато се използва на открито. Поради тази причина едно избърсване и минаване с мокра кърпа ще направят целия комплект да изглежда като нов.

ПРЕДИМСТВА:
Естетическо съвършенство от всяка гледна точка
Устойчива конструкция от дърво Ироко
Здрава конструкция
Лесна поддръжка

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Представяме ви впечатляващия и нов ръчно изработен външен трапезен комплект, с маса и 6 фотьойла Ироко. Комплект, който ще обикнете от пръв поглед. Голямата дървена маса с кръстосани основи в двата края, свързани с голяма греда, която служи и като подложка за крака, е красива и здрава. Фотьойлите са също толкова впечатляващи. Въжето, което присъства отстрани, е красиво за гледане, докато тяхната здравина е очевидна благодарение на широките квадратни основи, чиято горна част оформя подлакътниците на тези кресла. Седалката им е широка, а гърбът им има лек наклон към гърба, което повишава комфорта, който предлагат, в комбинация с удобните възглавници както на седалката, така и на облегалката. Възглавниците са покрити с качествена дамаска в бежов цвят, който невероятно пасва на естествения цвят на дървото, а също и на естествения цвят на въжето. Какво повече може да иска някой, за да обнови своята градина, балкон или двор? РАЗМЕРИ: МАСА: 200x100x76 см КРЕСЛА: Размери: 60x63x85 см Размери на седалката: 48х44 см. Размери на гърба: 44х40 см. Височина на седалката: 50 см. Височина на подлакътниците: 64 см. МАТЕРИАЛИ: Целият комплект е изработен от скъпо екзотично дърво Ироко. Дървесината ИРОКО, средна по тегло, има добри механични свойства, умерена твърдост, висока издръжливост и устойчивост на влага. Цветът, особено привлекателен, е златисто-светлокафяв с остри светли линии. Въпреки това, поради повишената си фоточувствителност, постепенно потъмнява до по-наситено кафяво с течение на времето. ИРОКО е вид дърво от тропическа - централна и западна - Африка, което принадлежи към широколистните видове и може да живее до 500 години и достига височина 30-40 метра. Възглавниците са с дунапрен със средна твърдост и са много удобни. ПОДДРЪЖКА: Всички материали на тази композиция са лесни за употреба, което прави поддръжката лесна. Ироко по-специално е изключително издръжливо дърво и не изисква редовна поддръжка с масла или лакове, когато се използва на открито. Поради тази причина едно избърсване и минаване с мокра кърпа ще направят целия комплект да изглежда като нов. ПРЕДИМСТВА: Естетическо съвършенство от всяка гледна точка Устойчива конструкция от дърво Ироко Здрава конструкция Лесна поддръжка

Допълнителна информация

Код 0615085
Тегло 156.4000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...