Трапезен сет Ироко орех

  • Код: 0615089
7 488,42 лв.

Представяме Ви впечатляващия, нов и ръчно изработен външен трапезарен комплект, с маса и 6 фотьойла в цвят светъл орех от екзотичното дърво ироко. Комплект, който ще обикнете от пръв поглед. Голямата маса от масивно дърво с кръстосани основи в двата края, съединени с голяма греда, която служи и като подложка за крака, е красива и здрава. Фотьойлите са също толкова впечатляващи с масивното дърво върху квадратните основи, чиято горна част оформя подлакътниците на тези фотьойли, за да се усети отново присъствието му. Седалката им е широка, а гърбът им има лек наклон към гърба, което повишава комфорта, който предлагат, в комбинация с удобните възглавници както на седалката, така и на облегалката. Възглавниците са покрити с качествена дамаска в БЕЖОВ цвят, която невероятно пасва на естествения цвят на дървото, а също и на естествения цвят на въжето. Какво повече може да иска някой, за да обнови своята градина, балкон или двор?

РАЗМЕРИ:
МАСА: 200x100x76Y см

КРЕСЛА: Размери: 56x63x84Y см
Размери на седалката: 47х47см.
Размери на гърба: 47х42см.
Височина на седалката: 49 см.
Височина на подлакътниците: 67 см.

МАТЕРИАЛИ:
Целият комплект е ръчно изработен и изработен от масивно екзотично дърво IROKO. Дървесината ИРОКО, средна по тегло, има добри механични свойства, умерена твърдост, висока издръжливост и устойчивост на влага. Цветът му, особено привлекателен, е златисто-светлокафяв с остри светли линии. Въпреки това, поради повишената си фоточувствителност, той постепенно потъмнява до по-наситено кафяво с течение на времето. ИРОКО е вид дърво от тропическа - централна и западна - Африка, което принадлежи към широколистните видове и може да живее до 500 години и достига височина 30-40 метра.
Възглавниците са с дунапрен със средна твърдост и са много удобни.

ПОДДРЪЖКА:
Всички материали на тази композиция са лесни за употреба, което прави поддръжката лесна. IROKO по-специално е изключително издръжливо дърво и не изисква редовна поддръжка с масла или лакове, когато се използва на открито. Поради тази причина едно избърсване и минаване с мокра кърпа ще направят целия комплект да изглежда като нов.

ПРЕДИМСТВА:
Естетическо съвършенство от всяка гледна точка
Устойчива конструкция с екзотична дървесина IROKO
Здрава конструкция
Лесна поддръжка

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Представяме Ви впечатляващия, нов и ръчно изработен външен трапезарен комплект, с маса и 6 фотьойла в цвят светъл орех от екзотичното дърво ироко. Комплект, който ще обикнете от пръв поглед. Голямата маса от масивно дърво с кръстосани основи в двата края, съединени с голяма греда, която служи и като подложка за крака, е красива и здрава. Фотьойлите са също толкова впечатляващи с масивното дърво върху квадратните основи, чиято горна част оформя подлакътниците на тези фотьойли, за да се усети отново присъствието му. Седалката им е широка, а гърбът им има лек наклон към гърба, което повишава комфорта, който предлагат, в комбинация с удобните възглавници както на седалката, така и на облегалката. Възглавниците са покрити с качествена дамаска в БЕЖОВ цвят, която невероятно пасва на естествения цвят на дървото, а също и на естествения цвят на въжето. Какво повече може да иска някой, за да обнови своята градина, балкон или двор? РАЗМЕРИ: МАСА: 200x100x76Y см КРЕСЛА: Размери: 56x63x84Y см Размери на седалката: 47х47см. Размери на гърба: 47х42см. Височина на седалката: 49 см. Височина на подлакътниците: 67 см. МАТЕРИАЛИ: Целият комплект е ръчно изработен и изработен от масивно екзотично дърво IROKO. Дървесината ИРОКО, средна по тегло, има добри механични свойства, умерена твърдост, висока издръжливост и устойчивост на влага. Цветът му, особено привлекателен, е златисто-светлокафяв с остри светли линии. Въпреки това, поради повишената си фоточувствителност, той постепенно потъмнява до по-наситено кафяво с течение на времето. ИРОКО е вид дърво от тропическа - централна и западна - Африка, което принадлежи към широколистните видове и може да живее до 500 години и достига височина 30-40 метра. Възглавниците са с дунапрен със средна твърдост и са много удобни. ПОДДРЪЖКА: Всички материали на тази композиция са лесни за употреба, което прави поддръжката лесна. IROKO по-специално е изключително издръжливо дърво и не изисква редовна поддръжка с масла или лакове, когато се използва на открито. Поради тази причина едно избърсване и минаване с мокра кърпа ще направят целия комплект да изглежда като нов. ПРЕДИМСТВА: Естетическо съвършенство от всяка гледна точка Устойчива конструкция с екзотична дървесина IROKO Здрава конструкция Лесна поддръжка

Допълнителна информация

Код 0615089
Тегло 132.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...