Трапезен комплект маса ф120 см и 4 стола Елеонора

  • Код: 9996354
1 459,05 лв.

Трапезен комплект с кръгла маса и 4 фотьойла. Кръглата маса е в нормален размер, модерна и с красив цвят меден дъб. Изработена е от "скосена" МДФ повърхност с фурнир рустик дъб, която лежи върху черна метална основа, от която започват 4-те крака. Фотьойлите с прилепнал към тялото дизайн са в сив нюанс, а външната част е черна, което придава на креслото специален характер и го прави идеалното допълнение към масата.

РАЗМЕРИ:
МАСА:
Φ120x75H см.
Дебелина на плота: 4 см.
Дебелина на крака: 3Х4-8 см.

ДИВАНИ:
Общи размери: 50x63x91H cm.
Размери на седалката: 50х48,5 см.
Размер на гърба: 38х46см.
Височина на седалката: 49 см.
Височина на подлакътниците: 67 см.
Дебелина на дунапрена на седалката: 3,7 см.
Дебелина на дървото на гърба: 0,9 см.
Плътност на пяната на седалката: 22 Dns (мека до средно твърда)
Дебелина на седалката: 2,5 см.

МАТЕРИАЛИ:
Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. MDF (Medium Density Fiberboard) е модерен дървесен материал, с основните характеристики на минимално абсорбиране на влага, хомогенност на масата, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка.
Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране.

Рамката и краката на фотьойлите са изработени от букова дървесина. Тапицерията на фотьойла е изработена от дамаска тип набук, а цялата външна тапицерия е от висококачествена и изключително издръжлива изкуствена кожа. Изкуствената кожа е еволюцията на кожата, но с основната характеристика, че не се различава лесно за окото от истинската кожа. Съставът на синтетичната кожа е основно полиуретан и полиамидни микровлакна, за разлика от изкуствената кожа, която основно съдържа PVC.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Трапезен комплект с кръгла маса и 4 фотьойла. Кръглата маса е в нормален размер, модерна и с красив цвят меден дъб. Изработена е от "скосена" МДФ повърхност с фурнир рустик дъб, която лежи върху черна метална основа, от която започват 4-те крака. Фотьойлите с прилепнал към тялото дизайн са в сив нюанс, а външната част е черна, което придава на креслото специален характер и го прави идеалното допълнение към масата. РАЗМЕРИ: МАСА: Φ120x75H см. Дебелина на плота: 4 см. Дебелина на крака: 3Х4-8 см. ДИВАНИ: Общи размери: 50x63x91H cm. Размери на седалката: 50х48,5 см. Размер на гърба: 38х46см. Височина на седалката: 49 см. Височина на подлакътниците: 67 см. Дебелина на дунапрена на седалката: 3,7 см. Дебелина на дървото на гърба: 0,9 см. Плътност на пяната на седалката: 22 Dns (мека до средно твърда) Дебелина на седалката: 2,5 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. MDF (Medium Density Fiberboard) е модерен дървесен материал, с основните характеристики на минимално абсорбиране на влага, хомогенност на масата, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране. Рамката и краката на фотьойлите са изработени от букова дървесина. Тапицерията на фотьойла е изработена от дамаска тип набук, а цялата външна тапицерия е от висококачествена и изключително издръжлива изкуствена кожа. Изкуствената кожа е еволюцията на кожата, но с основната характеристика, че не се различава лесно за окото от истинската кожа. Съставът на синтетичната кожа е основно полиуретан и полиамидни микровлакна, за разлика от изкуствената кожа, която основно съдържа PVC.

Допълнителна информация

Код 9996354
Тегло 58.4000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...