Трапезен комплект маса 220х90 см и 6 кресла Триана

  • Следваща доставка: 5.08.2023
  • Код: 9996351
2 777,54 лв.

Трапезен комплект с маса и 6 фотьойла. Масата е голяма 220х90 см, модерна и внушителна в цвят орех. Изработена е от МДФ "скосена" повърхност с фурнир орех в стил рустик, а краката са метални в полегато L. Креслата са сиви в модерна линия с метални кръстосани крака. Характеристиката на този фотьойл е, че е изцяло тапициран с плюшена материя, а външната част на средната височина на облегалката има геометрични шевове върху плюшената тапицерия, което добавя към специалния характер на това кресло.
С този конкретен комплект вие със сигурност ще създадете трапезарията на вашите мечти. Качеството на материалите и перфектно съчетаващият се цвят са такива, че ще предизвикат възхищение от всеки.

РАЗМЕРИ:
МАСА:
200x100x75H см.
Дебелина на плота: 4см.
Дебелина на крака: 4см.

ДИВАНИ:
57x62x87H см.
Размери на седалката: 50х48 см.
Размер на гърба: 44х43см.
Височина на седалката: 46 см.
Височина на подлакътниците: 67 см.
Дебелина на дунапрена на седалката: 3,7 см.
Дебелина на дървото на гърба: 0,9 см.
Плътност на пяната на седалката: 22 Dns (мека до средно твърда)
Дебелина на седалката: 2,5 см.

МАТЕРИАЛИ:
Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка.
Краката са метални за по-голяма издръжливост и имат пластмасови капачки в долната част за защита на пода.

Краката на фотьойлите са изработени от метал, а в долната им част има пластмасови тапи за защита на всеки под.
Пълнежът на облегалката и седалката е от афролекс, който е особено удобен при продължителна употреба.
Тапицерията на фотьойла е изцяло с кадифе. Кадифето е материята, която не оставя никого равнодушен! Независимо дали покрива малки или големи повърхности, няма как да не усети присъствието си в пространството и да привлече вниманието. Това е мека, спокойна, възхитителна и елегантна материя, на която е невъзможно да се устои. Положителното е, че лесно се хармонизира с всякакъв вид декорация, придавайки на пространството финес и елегантност.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Трапезен комплект с маса и 6 фотьойла. Масата е голяма 220х90 см, модерна и внушителна в цвят орех. Изработена е от МДФ "скосена" повърхност с фурнир орех в стил рустик, а краката са метални в полегато L. Креслата са сиви в модерна линия с метални кръстосани крака. Характеристиката на този фотьойл е, че е изцяло тапициран с плюшена материя, а външната част на средната височина на облегалката има геометрични шевове върху плюшената тапицерия, което добавя към специалния характер на това кресло. С този конкретен комплект вие със сигурност ще създадете трапезарията на вашите мечти. Качеството на материалите и перфектно съчетаващият се цвят са такива, че ще предизвикат възхищение от всеки. РАЗМЕРИ: МАСА: 200x100x75H см. Дебелина на плота: 4см. Дебелина на крака: 4см. ДИВАНИ: 57x62x87H см. Размери на седалката: 50х48 см. Размер на гърба: 44х43см. Височина на седалката: 46 см. Височина на подлакътниците: 67 см. Дебелина на дунапрена на седалката: 3,7 см. Дебелина на дървото на гърба: 0,9 см. Плътност на пяната на седалката: 22 Dns (мека до средно твърда) Дебелина на седалката: 2,5 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост и имат пластмасови капачки в долната част за защита на пода. Краката на фотьойлите са изработени от метал, а в долната им част има пластмасови тапи за защита на всеки под. Пълнежът на облегалката и седалката е от афролекс, който е особено удобен при продължителна употреба. Тапицерията на фотьойла е изцяло с кадифе. Кадифето е материята, която не оставя никого равнодушен! Независимо дали покрива малки или големи повърхности, няма как да не усети присъствието си в пространството и да привлече вниманието. Това е мека, спокойна, възхитителна и елегантна материя, на която е невъзможно да се устои. Положителното е, че лесно се хармонизира с всякакъв вид декорация, придавайки на пространството финес и елегантност.

Допълнителна информация

Код 9996351
Тегло 99.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...