Стол Уишбоун

  • Следваща доставка: 16.12.2023
  • Код: 263-000002

Остават 16 бр.

207,00 лв.

Уишбоун е стол, изработне от каучуково дърво със седалка от естествено въже 54x46x75 cm

Ако търсите стол, чийто дизайн перфектно съчетава класическото с модерното, тогава Уишбоун е идеален за вас. Семпъл и в същото време елегантен, той може красиво да украси вашия интериор!

Спецификации:
* Изработен от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето.
* Седалка от високоустойчиво въже в естествен цвят.
* Има поставка за краката за по-добра опора и почивка.
* Предлага се в естествен цвят.

* Краищата на краката имат защитни пластмасови капачки за предпазване на пода от нежелана повреда.

Размери:
Дължина: 54 см
Широчина: 46 см
Височина: 75 см
Височина на седалката: 44 см
Дълбочина на седалката: 42 см
Височина на гърба: 36 см
Височина на поставката за крака от земята: 32 см (изглед отпред)
Височина на поставката за крака от земята: 26 см (изглед отстрани)

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Уишбоун е стол, изработне от каучуково дърво със седалка от естествено въже 54x46x75 cm Ако търсите стол, чийто дизайн перфектно съчетава класическото с модерното, тогава Уишбоун е идеален за вас. Семпъл и в същото време елегантен, той може красиво да украси вашия интериор! Спецификации: * Изработен от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Седалка от високоустойчиво въже в естествен цвят. * Има поставка за краката за по-добра опора и почивка. * Предлага се в естествен цвят. * Краищата на краката имат защитни пластмасови капачки за предпазване на пода от нежелана повреда. Размери: Дължина: 54 см Широчина: 46 см Височина: 75 см Височина на седалката: 44 см Дълбочина на седалката: 42 см Височина на гърба: 36 см Височина на поставката за крака от земята: 32 см (изглед отпред) Височина на поставката за крака от земята: 26 см (изглед отстрани)

Допълнителна информация

Код 263-000002
Тегло 37.2600
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...