Стол Игнасио

  • Следваща доставка: 25.01.2024
  • Код: 0525619

Остават 166 бр.

234,06 лв.

Игнасио е стол за вътрешни пространства без подлакътници и с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, било то в заведения за хранене, лаундж барове или хотели, дори у дома.

РАЗМЕРИ:
50х60х87 см.
Височина на седалката: 50 см.
Размери на седалката: 50х40 см.
Размери на гърба: 50х34 см.

МАТЕРИАЛИ:
Рамката на стола е изработена от висококачествена екзотична дървесина TOON, което му придава здравина и голяма издръжливост. TOON е голямо широколистно дърво, достигащо 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) височина и 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) обиколка, с широк отвор към него отгоре и плитки корени. Широко използван за производство на мебели, той е толерантен към всяко pH и се адаптира към различни типове почви, но предпочита влажна, добре дренирана почва на слънце пред частична сянка. Често се подрязва, за да бъде по-къс и с по-гъста форма.

Седалката и облегалката са изработени от плетено въже.
Знаете ли, че…: Въжето е линейна структура, направена от влакна, увити едно около друго, която се използва за връзване или ограничаване на предмети. Влакната могат да бъдат на растителна основа (коноп, агаве), кожени, синтетични или метални нишки. Продават се увити в спирали или увити в цилиндрична форма.

ПОДДРЪЖКА:
Благодарение на издръжливите материали, столът е лесен за употреба. Особено дървесината TOON, която не се деформира, набъбва или свива. Затова забърсването с влажна кърпа е достатъчно, за да изглежда столът като нов.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Игнасио е стол за вътрешни пространства без подлакътници и с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, било то в заведения за хранене, лаундж барове или хотели, дори у дома. РАЗМЕРИ: 50х60х87 см. Височина на седалката: 50 см. Размери на седалката: 50х40 см. Размери на гърба: 50х34 см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на стола е изработена от висококачествена екзотична дървесина TOON, което му придава здравина и голяма издръжливост. TOON е голямо широколистно дърво, достигащо 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) височина и 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) обиколка, с широк отвор към него отгоре и плитки корени. Широко използван за производство на мебели, той е толерантен към всяко pH и се адаптира към различни типове почви, но предпочита влажна, добре дренирана почва на слънце пред частична сянка. Често се подрязва, за да бъде по-къс и с по-гъста форма. Седалката и облегалката са изработени от плетено въже. Знаете ли, че…: Въжето е линейна структура, направена от влакна, увити едно около друго, която се използва за връзване или ограничаване на предмети. Влакната могат да бъдат на растителна основа (коноп, агаве), кожени, синтетични или метални нишки. Продават се увити в спирали или увити в цилиндрична форма. ПОДДРЪЖКА: Благодарение на издръжливите материали, столът е лесен за употреба. Особено дървесината TOON, която не се деформира, набъбва или свива. Затова забърсването с влажна кърпа е достатъчно, за да изглежда столът като нов.

Допълнителна информация

Код 0525619
Тегло 7.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...