Стенен метален аплик 7639

  • Следваща доставка: 17.02.2024
  • Код: 7639

Остават 41 бр.

Наименование Количество
Стенен метален аплик черен 18
Стенен метален аплик бял 3
Стенен метален аплик златен 20
54,17 лв.

Аплик с модерно излъчване в бял, черен или златен цвят.. Шапката на лампата е решетка, която позволява на светлината да се разпръсне навсякъде в пространството, създавайки уникална атмосфера. В зависимост от декорацията на вашето пространство, аплиците могат да бъдат поставени във всяка стая, която желаете. В кухнята, в коридора, в спалнята, в хола и дори в банята. Просто се уверете, че пасват на пространството и оставете светлината да свети!

СПЕЦИФИКАЦИИ:
25х25х25 см.
Тип на крушката: E27
МАТЕРИАЛИ:
Апликът е метален, което му придава издръжливост и вечност.
ПОДДРЪЖКА:
Апликът не се нуждае от специална поддръжка. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа.
ПРЕДИМСТВА:
Това е стенна лампа, която може да надстрои вашето пространство, красив, благодарение на дизайна си разсейва светлината във всяка посока. Лесен е за поддръжка и е идеален избор за всяка употреба, независимо дали у дома или в професионални зони, като ресторанти, хотели и др.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Аплик с модерно излъчване в бял, черен или златен цвят.. Шапката на лампата е решетка, която позволява на светлината да се разпръсне навсякъде в пространството, създавайки уникална атмосфера. В зависимост от декорацията на вашето пространство, аплиците могат да бъдат поставени във всяка стая, която желаете. В кухнята, в коридора, в спалнята, в хола и дори в банята. Просто се уверете, че пасват на пространството и оставете светлината да свети! СПЕЦИФИКАЦИИ: 25х25х25 см. Тип на крушката: E27 МАТЕРИАЛИ: Апликът е метален, което му придава издръжливост и вечност. ПОДДРЪЖКА: Апликът не се нуждае от специална поддръжка. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа. ПРЕДИМСТВА: Това е стенна лампа, която може да надстрои вашето пространство, красив, благодарение на дизайна си разсейва светлината във всяка посока. Лесен е за поддръжка и е идеален избор за всяка употреба, независимо дали у дома или в професионални зони, като ресторанти, хотели и др.

Допълнителна информация

Код 7639
Тегло 1.1000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...