Спалня Соледад 150х200 см

  • Следваща доставка: 1.02.2024
  • Код: 644
891,87 лв.

Соледад е тапицирана спалня в няколоко цвята дамаски: сив, горчица или бежов, има висока табла с правоъгълен квадратен ватиран дизайн, Основната характеристика на това легло е, че то не следва класическата конструкция с ламелни ламели (дъски) за опора на матрака, а се състои от непрекъсната повърхност (2 ПДЧ), върху която лежи матракът! За матрак с размери 150х200 см

РАЗМЕРИ:
150x205x28H см
Височина на таблата: 120 см.
Височина на крака: 7 см.
Размери на матрака: 150х200см. (не е включен)

МАТЕРИАЛИ:
Рамката на леглото е дървена, което прави леглото изключително здраво и издръжливо, благодарение на подсилената му конструкция.
Краката са изработени от подсилен полипропилен. Полипропиленът е особено устойчив на тегло и вода, като същевременно има голяма устойчивост на температури до 125 градуса по Целзий. Освен това неговата издръжливост не се ограничава до тегло, вода и температура, но е необичайно устойчив на много химически разтворители, киселини и основи.
Дамаската е изработена изцяло от висококачествена текстурирана дамаска, придаваща атрактивен вид и изтънчен чар на декорацията на спалнята.
Матракът лежи върху 2 ПДЧ плоскости, покрити с противоплъзгаща подплата.

ПОДДРЪЖКА:
Конструкционните материали на леглото позволяват лесна поддръжка. Едно забъркване с влажна кърпа е достатъчно, за да освежите леглото и винаги да изглежда като ново.

ПРЕДИМСТВА:
Леглото е специално предложение, което ще зарадва своите потребители, благодарение на естетическото превъзходство на ватираната текстурирана материя. Липсата на класическия боксспринг и конструкцията с ПДЧ опора на матрака е голямото предимство на това легло. В края на краищата най-добрият начин за поддържане на един матрак е точно това. Това е идеално легло както за дома, така и за бизнес помещения, като хотели и къщи за гости. Просто и красиво създайте спалнята на вашите мечти!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Соледад е тапицирана спалня в няколоко цвята дамаски: сив, горчица или бежов, има висока табла с правоъгълен квадратен ватиран дизайн, Основната характеристика на това легло е, че то не следва класическата конструкция с ламелни ламели (дъски) за опора на матрака, а се състои от непрекъсната повърхност (2 ПДЧ), върху която лежи матракът! За матрак с размери 150х200 см РАЗМЕРИ: 150x205x28H см Височина на таблата: 120 см. Височина на крака: 7 см. Размери на матрака: 150х200см. (не е включен) МАТЕРИАЛИ: Рамката на леглото е дървена, което прави леглото изключително здраво и издръжливо, благодарение на подсилената му конструкция. Краката са изработени от подсилен полипропилен. Полипропиленът е особено устойчив на тегло и вода, като същевременно има голяма устойчивост на температури до 125 градуса по Целзий. Освен това неговата издръжливост не се ограничава до тегло, вода и температура, но е необичайно устойчив на много химически разтворители, киселини и основи. Дамаската е изработена изцяло от висококачествена текстурирана дамаска, придаваща атрактивен вид и изтънчен чар на декорацията на спалнята. Матракът лежи върху 2 ПДЧ плоскости, покрити с противоплъзгаща подплата. ПОДДРЪЖКА: Конструкционните материали на леглото позволяват лесна поддръжка. Едно забъркване с влажна кърпа е достатъчно, за да освежите леглото и винаги да изглежда като ново. ПРЕДИМСТВА: Леглото е специално предложение, което ще зарадва своите потребители, благодарение на естетическото превъзходство на ватираната текстурирана материя. Липсата на класическия боксспринг и конструкцията с ПДЧ опора на матрака е голямото предимство на това легло. В края на краищата най-добрият начин за поддържане на един матрак е точно това. Това е идеално легло както за дома, така и за бизнес помещения, като хотели и къщи за гости. Просто и красиво създайте спалнята на вашите мечти!

Допълнителна информация

Код 644
Тегло 70.5000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...