Славен плажен чадър ф216 см

  • Следваща доставка: 19.05.2023
  • Код: 0612484
358,60 лв.

Професионален плажен чадър от слама. Класическия дизайн, който придава естествен вид на пространството.
Засенчването е с качество, което се очаква от сламен чадър. Дървеният стълб е висок и кръгъл. С метална рамка с пръстен и 6 спици, и 3 метални подпори, които се закрепват директно към дървения стълб.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Размери: Φ216x270H см.
Дебелина на метала: 1,3 мм
Дебелина на дървения стълб: 8см.


МАТЕРИАЛИ:
Чадърът е сламен, а прътът на чадъра е от "див" бор, импрегниран и стругован.
Металната рамка е поцинкована, това означава устойчивост на окисление. Срокът на експлоатация на поцинкованото покритие може да достигне до 30 години за поцинковане с отлично качество, въпреки че монтажът близо до морето значително намалява този период.

ПОДДРЪЖКА:
За най-добра поддръжка на металните части на чадъра би било добре да го почиствате ежедневно с леко влажна кърпа, за да премахнете прекомерното натрупване на котлен камък. По този начин ще се поддържа в добро състояние дълги години.

ПРЕДИМСТВА:
Този чадър е практичен, тъй като сламената част може да се сваля и да се подрежда една върху друга. Освен това, той предлага качествено засенчване, като неговият размер и височина го правят особено удобен. Наличието на подпорите го прави устойчив на времето и всичко, което трябва да направите, е да го инсталирате!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Професионален плажен чадър от слама. Класическия дизайн, който придава естествен вид на пространството. Засенчването е с качество, което се очаква от сламен чадър. Дървеният стълб е висок и кръгъл. С метална рамка с пръстен и 6 спици, и 3 метални подпори, които се закрепват директно към дървения стълб. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: Φ216x270H см. Дебелина на метала: 1,3 мм Дебелина на дървения стълб: 8см. МАТЕРИАЛИ: Чадърът е сламен, а прътът на чадъра е от "див" бор, импрегниран и стругован. Металната рамка е поцинкована, това означава устойчивост на окисление. Срокът на експлоатация на поцинкованото покритие може да достигне до 30 години за поцинковане с отлично качество, въпреки че монтажът близо до морето значително намалява този период. ПОДДРЪЖКА: За най-добра поддръжка на металните части на чадъра би било добре да го почиствате ежедневно с леко влажна кърпа, за да премахнете прекомерното натрупване на котлен камък. По този начин ще се поддържа в добро състояние дълги години. ПРЕДИМСТВА: Този чадър е практичен, тъй като сламената част може да се сваля и да се подрежда една върху друга. Освен това, той предлага качествено засенчване, като неговият размер и височина го правят особено удобен. Наличието на подпорите го прави устойчив на времето и всичко, което трябва да направите, е да го инсталирате!

Допълнителна информация

Код 0612484
Тегло 36.5000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...