Серия Lead

  • Код: LAS27

Колекция от директорски офис столове с голям престиж, предлагани в три варианта за височина на облегалката и две опции за подлакътниците, от лят под налягане алуминий и тапицирани.
Истинска икона, символ на лидерство и авторитет за обзавеждане на офиси и заседателни зали. Качество във всеки детайл. Обръща се голямо внимание на дизайна във всеки един компонент, включително основните рамки, които се предлагат от лят под налягане алуминий или дърво, фиксирани или на колела. Чрез своите форми и оборудване Lead комуникира с позицията на потребителя и функцията на средата, в която е поставен, като се откроява и я характеризира по винаги нов начин.
Тази колекция се характеризира с избор на:

Въртяща се основа
Седалка
Облегалка
Механизми
Подлакътници
Тапицерия

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Колекция от директорски офис столове с голям престиж, предлагани в три варианта за височина на облегалката и две опции за подлакътниците, от лят под налягане алуминий и тапицирани. Истинска икона, символ на лидерство и авторитет за обзавеждане на офиси и заседателни зали. Качество във всеки детайл. Обръща се голямо внимание на дизайна във всеки един компонент, включително основните рамки, които се предлагат от лят под налягане алуминий или дърво, фиксирани или на колела. Чрез своите форми и оборудване Lead комуникира с позицията на потребителя и функцията на средата, в която е поставен, като се откроява и я характеризира по винаги нов начин. Тази колекция се характеризира с избор на: Въртяща се основа Седалка Облегалка Механизми Подлакътници Тапицерия

Допълнителна информация

Код LAS27
Тегло 20.0000
Марка LAS & FORSIT
Страна на производител Италия
Наличност Срок на доставка 30 работни дни
View File LAS_abstract-lead Размер на файла: (1.62 MB)

моля, изчакайте...