Серия Hello

  • Код: LAS38

Модел, който се откроява като референтна точка със своя дизайн и широка гама. Красив във всяка версия, от тапицираната до мрежестата облегалка, включително конзолната версия.
Облегалката за глава превръща този стол в мениджърски стол, практичен и удобен.
Сивите и антрацитните облегалки осигуряват перфектно съчетаване с черна, бяла и зелена мрежа и с широката гама от тъкани, избрани за тази нова колекция.
Лумбалната опора е идеално интегрирана в конструкцията на облегалката. Незаменим елемент на комфорт, детайл с безупречен дизайн.
Тази колекция се характеризира с избар на:


Въртяща се основа/рамка следж
Седалка
Облегалка
Поддръжка на главата
Механизми
Подлакътници
Тапицерия


Вижте КАТАЛОГА в прикрепения файл в Документи по-долу!


* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Модел, който се откроява като референтна точка със своя дизайн и широка гама. Красив във всяка версия, от тапицираната до мрежестата облегалка, включително конзолната версия. Облегалката за глава превръща този стол в мениджърски стол, практичен и удобен. Сивите и антрацитните облегалки осигуряват перфектно съчетаване с черна, бяла и зелена мрежа и с широката гама от тъкани, избрани за тази нова колекция. Лумбалната опора е идеално интегрирана в конструкцията на облегалката. Незаменим елемент на комфорт, детайл с безупречен дизайн. Тази колекция се характеризира с избар на: Въртяща се основа/рамка следж Седалка Облегалка Поддръжка на главата Механизми Подлакътници Тапицерия

Допълнителна информация

Код LAS38
Тегло 20.0000
Марка LAS & FORSIT
Страна на производител Италия
Наличност Срок на доставка 30 работни дни
View File LAS_abstract-hello Размер на файла: (1.33 MB)

моля, изчакайте...