Серия Ciak

  • Код: LAS36

Ciak е стилна алтернатива на класическите столове със заоблени форми. Квадратната и доминираща облегалка изразява еволюцията в дизайна на офис столовете.
Този мрежест стол се откроява със своята официална линия и със своя комфорт. Облегалката е подсилена от носещия си елемент, от оформения си връх и от облегалката за глава.
Всеки един детайл подобрява функционалността и комфорта. Мрежа, регулируема височина на облегалката, регулируеми подлакътници и механизъм: всички тези елементи добавят стойност към дизайна на този стол.
Тази колекция се характеризира с избор на:


Въртяща се основа/рамка следж
Седалка
Облегалка
Механизми
Подлакътници
Тапицерия


Вижте КАТАЛОГА в прикрепения файл в Документи по-долу!


* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Ciak е стилна алтернатива на класическите столове със заоблени форми. Квадратната и доминираща облегалка изразява еволюцията в дизайна на офис столовете. Този мрежест стол се откроява със своята официална линия и със своя комфорт. Облегалката е подсилена от носещия си елемент, от оформения си връх и от облегалката за глава. Всеки един детайл подобрява функционалността и комфорта. Мрежа, регулируема височина на облегалката, регулируеми подлакътници и механизъм: всички тези елементи добавят стойност към дизайна на този стол. Тази колекция се характеризира с избор на: Въртяща се основа/рамка следж Седалка Облегалка Механизми Подлакътници Тапицерия

Допълнителна информация

Код LAS36
Тегло 20.0000
Марка LAS & FORSIT
Страна на производител Италия
Наличност Срок на доставка 30 работни дни
View File LAS_abstract-ciak Размер на файла: (1.44 MB)

моля, изчакайте...