Сенник Макраме 3х3 м

  • Следваща доставка: 22.01.2024
  • Код: 0612436

Остават 75 бр.

745,35 лв.

Сенник 3х3 м от макраме. Закачете го на места, които искате да засенчите и да създадете приятна атмосфера.

Макраме - за тези, които не знаят, е форма на текстил, при която не се тъче на стан или се плете с игли или на една кука, а се връзва на възли само с ръце. Това е прекрасното на това изкуство, защото човек може да твори при всякакви условия, без сложни съоръжения, оборудване и подготовка.
Друго предимство на макрамето е, че човек може да направи ценни предмети, дори и в първите стъпки на това изкуство.

ПОДДРЪЖКА: Сенникът макраме не изисква специална поддръжка. Неговият издръжлив въжен материал от синтетични влакна може да се мие под течаща вода и да се суши на въздух естествено.

ПРЕДИМСТВА: Макрамето е модерен тренд в областта на декорацията и може да се използва на различни места.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Сенник 3х3 м от макраме. Закачете го на места, които искате да засенчите и да създадете приятна атмосфера. Макраме - за тези, които не знаят, е форма на текстил, при която не се тъче на стан или се плете с игли или на една кука, а се връзва на възли само с ръце. Това е прекрасното на това изкуство, защото човек може да твори при всякакви условия, без сложни съоръжения, оборудване и подготовка. Друго предимство на макрамето е, че човек може да направи ценни предмети, дори и в първите стъпки на това изкуство. ПОДДРЪЖКА: Сенникът макраме не изисква специална поддръжка. Неговият издръжлив въжен материал от синтетични влакна може да се мие под течаща вода и да се суши на въздух естествено. ПРЕДИМСТВА: Макрамето е модерен тренд в областта на декорацията и може да се използва на различни места.

Допълнителна информация

Код 0612436
Тегло 18.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...