Разтегателен диван Тол бек

  • Следваща доставка: 6.01.2024
  • Код: 3242

Остават 85 бр.

Наименование Количество
Разтегателен диван Тол бек зелен 41
Разтегателен диван Тол бек бежов 22
Разтегателен диван Тол бек сив 22
739,80 лв.

Разтегателен диван с висок и удобен гръб, който пада и се превръща в голямо и удобно легло с лесен за използване механизъм клик-клак.
В няколко цвята дамаски: бежов, маслинено зелен и тъмно сив.
Има допълнителни крака, които са полезни, когато диванът стане легло! Както и две места за съхранение под седалката на дивана, които винаги са полезни, особено в по-лаките жилища. И накрая, краката на дивана в черно са високи, което позволява лесно почистване, без да се налага да местите целия диван.

РАЗМЕРИ:
225x84x88 см.
Размери на седалката: 185х60 см.
Размери на облегалката: 185х50см.
Височина на седалката: 45см.
Височина на подлакътниците: 62 см.
Размери на леглото: 185х110см.
Място за съхранение: 87x64x16 см (x2)
Височина на крака: 10 см.

МАТЕРИАЛИ:
Рамката на дивана е дървена, а механизмът на леглото е метален за голяма издръжливост при продължителна употреба.
Подплатата на леглото е изработена от дамаска с отлично качество, а пълнежите на седалката и облегалката са от дунапрен със средна твърдост, който предлага комфорт и качествен сън, когато се превърне в легло.
Краката са високи и изработени от подсилен полиетилен за отлична устойчивост на тегло и влага.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Разтегателен диван с висок и удобен гръб, който пада и се превръща в голямо и удобно легло с лесен за използване механизъм клик-клак. В няколко цвята дамаски: бежов, маслинено зелен и тъмно сив. Има допълнителни крака, които са полезни, когато диванът стане легло! Както и две места за съхранение под седалката на дивана, които винаги са полезни, особено в по-лаките жилища. И накрая, краката на дивана в черно са високи, което позволява лесно почистване, без да се налага да местите целия диван. РАЗМЕРИ: 225x84x88 см. Размери на седалката: 185х60 см. Размери на облегалката: 185х50см. Височина на седалката: 45см. Височина на подлакътниците: 62 см. Размери на леглото: 185х110см. Място за съхранение: 87x64x16 см (x2) Височина на крака: 10 см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на дивана е дървена, а механизмът на леглото е метален за голяма издръжливост при продължителна употреба. Подплатата на леглото е изработена от дамаска с отлично качество, а пълнежите на седалката и облегалката са от дунапрен със средна твърдост, който предлага комфорт и качествен сън, когато се превърне в легло. Краката са високи и изработени от подсилен полиетилен за отлична устойчивост на тегло и влага.

Допълнителна информация

Код 3242
Тегло 60.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...