Килим 160х230 см черно-бял със златни дискове

    • Следваща доставка: 7.01.2023
    • Код: 0517051

    Остават 45 бр.

    129,88 лв.

Този конкретен килим е модерен от какъвто и ъгъл да го погледнете. Доминиращите му цветове са бяло, сиво, черно и златно. Силната му черта са белите дискове със златни центрове, които придават усещане за левитация и движение, и разбира се ще предизвика интерес с поразителната детайлност и симетрия на линиите. Определено ще обнови естетически хола ви.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

РАЗМЕРИ:
160Х230см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

Килим 160х230 см черно-бял със златни дискове