Градинска люлка Макан

  • Код: Е6766

  Остават 93 бр.

  Наименование Количество
  Градинска люлка Макан бяла 54
  Градинска люлка Макан сива 39

  Нормална цена: 620,84 лв.

  Special Price 589,80 лв.


Висяща ратанова градинска люлка в сива оплетка и бели или капучино цвят възглавници, или кафява оплетка с възглавници цвят капучино.

Размер: Φ. 105 H. 200 cm

 • Код: Е6766

Остават 93 бр.

Наименование Количество
Градинска люлка Макан бяла 54
Градинска люлка Макан сива 39

Нормална цена: 620,84 лв.

Special Price 589,80 лв.

* задължително поле

Градинска люлка Макан