Пуф Лара

  • Следваща доставка: 12.12.2023
  • Код: 056-000071

Остават 14 бр.

246,00 лв.

Пуф Лара е професионален шезлонг 100% водоустойчив в цвят антрацит.

За тези от вас, които не просто търсят пуф, а шезлонг за моменти на релакс и безгрижие във вашето пространство и защо не в кафенето или на плажа, Лара е най-доброто предложение на пазара.
Той има практичен дизайн, който обхваща тялото и цвят, който задава настроението ви.
Той има водоустойчив плат за домашна употреба, но също така и за професионални вътрешни или външни зони: отдих, детски площадки, кафенета, плаж и др.

Спецификации:
* Пуфът има вътрешно експандиран полистирол с висока износоустойчивост.
* Външно е покрит с висококачествена подсилена материя, устойчива на замърсявания, 100% водоустойчива и се предлага в цвят антрацит.
* Тъканта е със специална обработка, устойчива е на слънчеви лъчи и влага, и се почиства със студен сапун и вода.

Размери:
Дължина: 135 ​см
Ширина: 60 см.
Височина: 70 см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Пуф Лара е професионален шезлонг 100% водоустойчив в цвят антрацит. За тези от вас, които не просто търсят пуф, а шезлонг за моменти на релакс и безгрижие във вашето пространство и защо не в кафенето или на плажа, Лара е най-доброто предложение на пазара. Той има практичен дизайн, който обхваща тялото и цвят, който задава настроението ви. Той има водоустойчив плат за домашна употреба, но също така и за професионални вътрешни или външни зони: отдих, детски площадки, кафенета, плаж и др. Спецификации: * Пуфът има вътрешно експандиран полистирол с висока износоустойчивост. * Външно е покрит с висококачествена подсилена материя, устойчива на замърсявания, 100% водоустойчива и се предлага в цвят антрацит. * Тъканта е със специална обработка, устойчива е на слънчеви лъчи и влага, и се почиства със студен сапун и вода. Размери: Дължина: 135 ​​см Ширина: 60 см. Височина: 70 см.

Допълнителна информация

Код 056-000071
Тегло 147.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...