Подова лампа Крейн

  • Следваща доставка: 7.02.2024
  • Код: 0534649
169,74 лв.

Открийте уникалната подова лампа Крейн. Тази лампа в стил рустик ще ви очарова. Има кафява дървена рамка с шарнирно разположение, а височината и цялостното й присъствие са внушителни. Цилиндричната шапка е бежова на цвят и разпръсква уютно светлината, създавайки атмосферата, която винаги сте си представяли за вашето пространство, така че да можете да създадете свой собствен кът за почивка или дори декорация. Защото светлината означава повече от лампа. Това означава декорация, атмосфера, изкуство, усет и разбира се наука.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Тип цокъл на крушка: крушка с обикновен цокъл E27
Тип лампа: Препоръчва се LED крушка
Размери на шапката: Φ40x25 см.
Размери: 54x54x170 см.
CE сертификат

МАТЕРИАЛИ:
Рамката на лампата е дървена и лека.
"Шапката" е изработена от PVC и плат.

ПОДДРЪЖКА:
Лампата не се нуждае от много поддръжка благодарение на лесните за употреба строителни материали. Едно почистване с прах е достатъчно, за да изглежда лампата отново като нова.

ПРЕДИМСТВА:
Лампата може да се използва в офиси, кафенета, ресторанти, хотели и дори у дома! Тя е практична и красива. Благодарение на интелигентния си дизайн, лесно се комбинира с околното пространство, независимо дали е класическа декорация или по-модерна. Само си представете кът за четене с масичка за кафе и тази подова лампа! Страхотно, нали!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Открийте уникалната подова лампа Крейн. Тази лампа в стил рустик ще ви очарова. Има кафява дървена рамка с шарнирно разположение, а височината и цялостното й присъствие са внушителни. Цилиндричната шапка е бежова на цвят и разпръсква уютно светлината, създавайки атмосферата, която винаги сте си представяли за вашето пространство, така че да можете да създадете свой собствен кът за почивка или дори декорация. Защото светлината означава повече от лампа. Това означава декорация, атмосфера, изкуство, усет и разбира се наука. СПЕЦИФИКАЦИИ: Тип цокъл на крушка: крушка с обикновен цокъл E27 Тип лампа: Препоръчва се LED крушка Размери на шапката: Φ40x25 см. Размери: 54x54x170 см. CE сертификат МАТЕРИАЛИ: Рамката на лампата е дървена и лека. "Шапката" е изработена от PVC и плат. ПОДДРЪЖКА: Лампата не се нуждае от много поддръжка благодарение на лесните за употреба строителни материали. Едно почистване с прах е достатъчно, за да изглежда лампата отново като нова. ПРЕДИМСТВА: Лампата може да се използва в офиси, кафенета, ресторанти, хотели и дори у дома! Тя е практична и красива. Благодарение на интелигентния си дизайн, лесно се комбинира с околното пространство, независимо дали е класическа декорация или по-модерна. Само си представете кът за четене с масичка за кафе и тази подова лампа! Страхотно, нали!

Допълнителна информация

Код 0534649
Тегло 3.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...