1

Пейка от тик масив

  • Следваща доставка: 2.04.2024
  • Код: 0613066
655,55 лв.

Пейката е определението за рустик стил в обзавеждането. Тиковата дървесина е в естествения си цвят, но и в естественото си състояние без никаква дизайнерска обработка.
Рустик мебелите са мебели, които използват пръчки, клони или трупи за естествен вид. Терминът "рустик" идва от латинското "rusticus" (земеделец). Стилът има своите корени в романтичната традиция.
Този стил се характеризира с естествени текстури, неутрални цветове, прости шарки, масивно дърво и естествено светло осветление. Целият този стил придава топъл и тежък чар на всяка стая. Освен това е доста гъвкав и работи чудесно с много други стилове като традиционен или индустриален декор. Все пак усещането за природа действа успокояващо на повечето хора.

РАЗМЕРИ:
150x40/50x100 см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Пейката е определението за рустик стил в обзавеждането. Тиковата дървесина е в естествения си цвят, но и в естественото си състояние без никаква дизайнерска обработка. Рустик мебелите са мебели, които използват пръчки, клони или трупи за естествен вид. Терминът "рустик" идва от латинското "rusticus" (земеделец). Стилът има своите корени в романтичната традиция. Този стил се характеризира с естествени текстури, неутрални цветове, прости шарки, масивно дърво и естествено светло осветление. Целият този стил придава топъл и тежък чар на всяка стая. Освен това е доста гъвкав и работи чудесно с много други стилове като традиционен или индустриален декор. Все пак усещането за природа действа успокояващо на повечето хора. РАЗМЕРИ: 150x40/50x100 см.

Допълнителна информация

Код 0613066
Тегло 48.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...