Огледало от тик ф60 см

  • Следваща доставка: 7.03.2024
  • Код: 5108688
199,34 лв.

Огледалото е наистина впечатляваща част от декорацията на вашия дом! Неговият дизайн е уникален с кръглото огледало, рамкирано отгоре и отдолу с парчета масивно тиково дърво. Естетически, създава страхотно впечатление, като магнетизира очите. Дървото е в естествения си цвят и размерите на цялата конструкция са задоволителни.

РАЗМЕРИ:
Φ60 см.
Разстояние от стената: 5см.

МАТЕРИАЛИ:
Освен огледалото, останалата част от конструкцията е от масивно ТИКОВО дърво. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дървета, направени изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика.
Тикът е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмно кафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на стружки и не се разлага. Често водите на дървото му са силни и прави. Използва се за много интериорни конструкции.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Огледалото е наистина впечатляваща част от декорацията на вашия дом! Неговият дизайн е уникален с кръглото огледало, рамкирано отгоре и отдолу с парчета масивно тиково дърво. Естетически, създава страхотно впечатление, като магнетизира очите. Дървото е в естествения си цвят и размерите на цялата конструкция са задоволителни. РАЗМЕРИ: Φ60 см. Разстояние от стената: 5см. МАТЕРИАЛИ: Освен огледалото, останалата част от конструкцията е от масивно ТИКОВО дърво. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дървета, направени изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика. Тикът е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмно кафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на стружки и не се разлага. Често водите на дървото му са силни и прави. Използва се за много интериорни конструкции.

Допълнителна информация

Код 5108688
Тегло 11.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...