Огледало от тик 100х70 см

  • Следваща доставка: 1.02.2024
  • Код: 5108687

Остават 66 бр.

287,70 лв.

Огледалото е наистина специална част от декорацията на вашия дом! Дизайнът му е оригинален с грубо овално оформление, съставено от парчета ТИКОВО дърво, които в центъра си "приютяват" огледалото. Дърветата са в естествения си цвят, а размерите на цялата конструкция са "богати".

РАЗМЕРИ:
100х70 см.

МАТЕРИАЛИ:
Освен огледалото, останалата част от конструкцията е от масивно ТИКОВО дърво. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дървета, направени изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика.
Тикът е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмно кафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на стружки и не се разлага. Често водите на дървото му са силни и прави. Използва се за много интериорни конструкции.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Огледалото е наистина специална част от декорацията на вашия дом! Дизайнът му е оригинален с грубо овално оформление, съставено от парчета ТИКОВО дърво, които в центъра си "приютяват" огледалото. Дърветата са в естествения си цвят, а размерите на цялата конструкция са "богати". РАЗМЕРИ: 100х70 см. МАТЕРИАЛИ: Освен огледалото, останалата част от конструкцията е от масивно ТИКОВО дърво. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дървета, направени изцяло от ствола на дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика. Тикът е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмно кафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на стружки и не се разлага. Често водите на дървото му са силни и прави. Използва се за много интериорни конструкции.

Допълнителна информация

Код 5108687
Тегло 12.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...