Обратим разтегателен ъглов диван

  • Следваща доставка: 6.01.2024
  • Код: 3244

Остават 75 бр.

Наименование Количество
Обратим разтегателен ъглов диван бежов 42
Обратим разтегателен ъглов диван кафе 25
Обратим разтегателен ъглов диван сив 8
961,74 лв.

Удобен и многофункционален ъглов диван.
В няколко цвята на дамаската: бежов, кафе, сив или маслинено зелен. Има и две декоративни възглавници.
Има висококачествената тапицерия на вертикални шевове само на облегалката, докато седалката и облегалката са гладки и са направени от пяна, която предлага комфорт с подходяща опора, когато се използва и като легло.

Това е и основната характеристика на този диван. Освен като ъглов диван, той става и на легло чрез лесен за използване "клик-клак" механизъм. И тъй като диванът може да се постави в ляв или десен ъгъл, неговата полезност и функционалност надхвърлят обичайното. И сякаш това не е достатъчно, под седалките има места за съхранение, които винаги са полезни за всеки дом, независимо къде е поставен диванът.
Друга страхотна характеристика на дивана е, че страната, която оформя ъгъла, може да се "изреже" и да се използва като отделен фотьойл или кушетка! И накрая, краката на дивана са широки и ниски, което придава здравина на цялата конструкция.

РАЗМЕРИ:
200х82-133х77 см.

Размери на седалката: 180x55-110 см.
Размери на гърба: 180х40см.
Височина на седалката: 45 см.
Височина на подлакътницитее: 63 см.
Размери на леглото: 120x100 см (основната част)
60x160 см (ъгълът)
Място за съхранение: 105x54x18 см (в основната част)
56x56x18 см (в ъгъла)
46 x63x18 см (в ъгъла)
Височина на крака: 6 см.

МАТЕРИАЛИ:
Рамката на дивана е дървена, а механизмът на леглото е метален за голяма издръжливост при продължителна употреба.

Подплатата на леглото е изработена от дамаска с отлично качество, а пълнежите на седалката и облегалката са от дунапрен със средна твърдост, който предлага комфорт и качествен сън, когато се превърне в легло.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Удобен и многофункционален ъглов диван. В няколко цвята на дамаската: бежов, кафе, сив или маслинено зелен. Има и две декоративни възглавници. Има висококачествената тапицерия на вертикални шевове само на облегалката, докато седалката и облегалката са гладки и са направени от пяна, която предлага комфорт с подходяща опора, когато се използва и като легло. Това е и основната характеристика на този диван. Освен като ъглов диван, той става и на легло чрез лесен за използване "клик-клак" механизъм. И тъй като диванът може да се постави в ляв или десен ъгъл, неговата полезност и функционалност надхвърлят обичайното. И сякаш това не е достатъчно, под седалките има места за съхранение, които винаги са полезни за всеки дом, независимо къде е поставен диванът. Друга страхотна характеристика на дивана е, че страната, която оформя ъгъла, може да се "изреже" и да се използва като отделен фотьойл или кушетка! И накрая, краката на дивана са широки и ниски, което придава здравина на цялата конструкция. РАЗМЕРИ: 200х82-133х77 см. Размери на седалката: 180x55-110 см. Размери на гърба: 180х40см. Височина на седалката: 45 см. Височина на подлакътницитее: 63 см. Размери на леглото: 120x100 см (основната част) 60x160 см (ъгълът) Място за съхранение: 105x54x18 см (в основната част) 56x56x18 см (в ъгъла) 46 x63x18 см (в ъгъла) Височина на крака: 6 см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на дивана е дървена, а механизмът на леглото е метален за голяма издръжливост при продължителна употреба. Подплатата на леглото е изработена от дамаска с отлично качество, а пълнежите на седалката и облегалката са от дунапрен със средна твърдост, който предлага комфорт и качествен сън, когато се превърне в легло.

Допълнителна информация

Код 3244
Тегло 75.4000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...