Маса МДФ орех ф120 см

  • Следваща доставка: 8.03.2024
  • Код: 0533818
554,85 лв.

Красива кръгла маса за трапезария, с MDF повърхност с фурнир в цвят орех и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" и лежи върху модерна черна метална основа, от която започват 4-те Г-образни крака.Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове и "водачи", нито ъгли или крака на ъглите, които, много пъти създават неудобни ситуации. Това е внушителна маса в задоволителни размери и с красив двуцветен вид, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство.

РАЗМЕРИ:
Φ120x75H см.
Дебелина на плота: 4 см.
Дебелина на крака: 2Х4-8 см.

МАТЕРИАЛИ:
Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка.

Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране.

ПОДДРЪЖКА:
Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати

ПРЕДИМСТВА:
Здрава и безопасна конструкция
Модерен минималистичен дизайн
Качествени строителни материали, спомагащи за лесната поддръжка и издръжливост на масата
Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Красива кръгла маса за трапезария, с MDF повърхност с фурнир в цвят орех и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" и лежи върху модерна черна метална основа, от която започват 4-те Г-образни крака.Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове и "водачи", нито ъгли или крака на ъглите, които, много пъти създават неудобни ситуации. Това е внушителна маса в задоволителни размери и с красив двуцветен вид, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: Φ120x75H см. Дебелина на плота: 4 см. Дебелина на крака: 2Х4-8 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Модерен минималистичен дизайн Качествени строителни материали, спомагащи за лесната поддръжка и издръжливост на масата Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.

Допълнителна информация

Код 0533818
Тегло 29.2000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...