Маса МДФ орех 180х90 см

  • Следваща доставка: 8.03.2024
  • Код: 0533824

Остават 16 бр.

606,23 лв.

Голяма правоъгълна маса за трапезария, с MDF повърхност с фурнир орех и в стил рустик. Тази повърхност лежи върху черни метални двойно кръстосани крака. Това е внушителна маса в големи размери и с красив двуцветен цвят, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство.

РАЗМЕРИ:
180x90x75H см.
Дебелина на плота: 4см.
Дебелина на крака: 4х8 см

МАТЕРИАЛИ:
Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка.

Краката са метални за по-голяма издръжливост и имат регулатори отдолу за по-голяма гъвкавост при поставяне на масата.

ПОДДРЪЖКА:
Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати

ПРЕДИМСТВА:
Здрава и безопасна конструкция
Красив и модерен минималистичен дизайн
Качествени строителни материали, които спомагат за лесна поддръжка и издръжливост
Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Голяма правоъгълна маса за трапезария, с MDF повърхност с фурнир орех и в стил рустик. Тази повърхност лежи върху черни метални двойно кръстосани крака. Това е внушителна маса в големи размери и с красив двуцветен цвят, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: 180x90x75H см. Дебелина на плота: 4см. Дебелина на крака: 4х8 см МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост и имат регулатори отдолу за по-голяма гъвкавост при поставяне на масата. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Красив и модерен минималистичен дизайн Качествени строителни материали, които спомагат за лесна поддръжка и издръжливост Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.

Допълнителна информация

Код 0533824
Тегло 39.1000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...