Маса МДФ меден дъб ф120 см

  • Следваща доставка: 23.01.2024
  • Код: 0533816
431,55 лв.

Красива кръгла маса за трапезария, с MDF повърхност с дъбов фурнир в цвят МЕДЕН ДЪБ и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" и лежи върху черна метална основа, от която започват 4-те нормални крака. Това е маса в нормални размери и с красив двуцветен вид в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство.

РАЗМЕРИ:
Φ120x75H см.
Дебелина на плота: 4 см.
Дебелина на крака: 3Х4-8 см.

МАТЕРИАЛИ:
Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка.

Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране.

ПОДДРЪЖКА:
Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати.

ПРЕДИМСТВА:
Здрава и безопасна конструкция
Класически минималистичен дизайн
Качествени строителни материали, които спомагат за лесната поддръжка, но и за издръжливостта на масата
Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Красива кръгла маса за трапезария, с MDF повърхност с дъбов фурнир в цвят МЕДЕН ДЪБ и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" и лежи върху черна метална основа, от която започват 4-те нормални крака. Това е маса в нормални размери и с красив двуцветен вид в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: Φ120x75H см. Дебелина на плота: 4 см. Дебелина на крака: 3Х4-8 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати. ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Класически минималистичен дизайн Качествени строителни материали, които спомагат за лесната поддръжка, но и за издръжливостта на масата Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.

Допълнителна информация

Код 0533816
Тегло 28.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...