Люлка Каде

  • Следваща доставка: 16.12.2023
  • Код: 131-000-
837,00 лв.

Градинска люлка Каде е висяща метална люлка с кафява основа и оплетка и сива възглавница или черна основа с натурал оплетка и черна възглавница.

Градинска люлка със специален дизайн, която ще придаде освежаващ въздух на вашето пространство. Каде е най-новата тенденция в модерния дизайн и ви обещава моменти на пълен релакс и спокойствие.

Спецификации:
Стабилна рамка, изработена от висококачествен метал с висока устойчивост на износване и време. Здрава конструкция, подходяща за използване във вашата градина или балкон.
PE ратан на оплетката - вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по-траен от другите видове.
Пакетът включва възглавницата, която пасва точно на размера на креслото. Изработена е от плат (полиестер и памук). Подплата на възглавницата с пяна, която предлага комфорт в седалката и издръжливост.

Размери на седалката на люлката:
Дължина: 90 см
Ширина: 65 см
Височина: 125 см

Общи размери на креслото:
Дължина: 104 см
Широчина: 125,5 см
Обща височина: 200 см
Поддържаща греда: 42x3mm
опорна основа: 105x1.8mm

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Градинска люлка Каде е висяща метална люлка с кафява основа и оплетка и сива възглавница или черна основа с натурал оплетка и черна възглавница. Градинска люлка със специален дизайн, която ще придаде освежаващ въздух на вашето пространство. Каде е най-новата тенденция в модерния дизайн и ви обещава моменти на пълен релакс и спокойствие. Спецификации: Стабилна рамка, изработена от висококачествен метал с висока устойчивост на износване и време. Здрава конструкция, подходяща за използване във вашата градина или балкон. PE ратан на оплетката - вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по-траен от другите видове. Пакетът включва възглавницата, която пасва точно на размера на креслото. Изработена е от плат (полиестер и памук). Подплата на възглавницата с пяна, която предлага комфорт в седалката и издръжливост. Размери на седалката на люлката: Дължина: 90 см Ширина: 65 см Височина: 125 см Общи размери на креслото: Дължина: 104 см Широчина: 125,5 см Обща височина: 200 см Поддържаща греда: 42x3mm опорна основа: 105x1.8mm

Допълнителна информация

Код 131-000-
Тегло 239.5340
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...