Лампа Уайт с пискюл

  • Следваща доставка: 17.02.2024
  • Код: 0534601
164,19 лв.

Независимо дали е ден или нощ, независимо дали е включена или изключена, висящата лампа с цилиндрична шапка от плат дава на вашето пространство мигновено надграждане на стила. Текстурата на тъканта може да е малко необичайна за пендел, но благодарение на бялата си вътрешна повърхност, тя придава на светлината мека светлина. Нейният бял цвят със златни детайли и висящ пискюл наистина придават усещане за изтънчен лукс.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
Тип фасунга на лампата: Нормална фасунга E27
Тип лампа: LED до 11w- препоръчва се максимум 20w
Размери на цилиндричен барабан (шапка): Φ40x23 см.
Обща височина: 90 см.

МАТЕРИАЛИ:
Цилиндричната капачка на лампата е изработена от плат.

ПОДДРЪЖКА:
Лампата не се нуждае от специална поддръжка. Достатъчно е почистване на прах на редовни интервали.

ПРЕДИМСТВА:
Естетическото съвършенство на тази лампа ще я накара да се открои във вашето пространство. С регулируема височина може да предложи различни нива на яркост и визуално удоволствие. Освен в различни стаи във вашия дом, тя може да се впише и в професионални помещения като ресторанти, кафенета, хотели и др. Белият цвят на лампата и цялостния дизайн грабват окото, но в същото време изискват специална декоративна съгласуваност, за да подчертае напълно естетическите си качества.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Независимо дали е ден или нощ, независимо дали е включена или изключена, висящата лампа с цилиндрична шапка от плат дава на вашето пространство мигновено надграждане на стила. Текстурата на тъканта може да е малко необичайна за пендел, но благодарение на бялата си вътрешна повърхност, тя придава на светлината мека светлина. Нейният бял цвят със златни детайли и висящ пискюл наистина придават усещане за изтънчен лукс. СПЕЦИФИКАЦИИ: Тип фасунга на лампата: Нормална фасунга E27 Тип лампа: LED до 11w- препоръчва се максимум 20w Размери на цилиндричен барабан (шапка): Φ40x23 см. Обща височина: 90 см. МАТЕРИАЛИ: Цилиндричната капачка на лампата е изработена от плат. ПОДДРЪЖКА: Лампата не се нуждае от специална поддръжка. Достатъчно е почистване на прах на редовни интервали. ПРЕДИМСТВА: Естетическото съвършенство на тази лампа ще я накара да се открои във вашето пространство. С регулируема височина може да предложи различни нива на яркост и визуално удоволствие. Освен в различни стаи във вашия дом, тя може да се впише и в професионални помещения като ресторанти, кафенета, хотели и др. Белият цвят на лампата и цялостния дизайн грабват окото, но в същото време изискват специална декоративна съгласуваност, за да подчертае напълно естетическите си качества.

Допълнителна информация

Код 0534601
Тегло 2.4000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...