Кресло Валерия

  • Следваща доставка: 20.04.2023
  • Код: 106-000018

Остават 59 бр.

267,00 лв.

Кресло Валерия е с дървени крака и облегалка в орех и седалка с черна кожа.

Търсите кресло с модерен дизайн, за да украсите вашата кухня или други части на вашия дом? Ако да, тогава Валерия е най-добрият избор.
Това е кресло, което е върхът на иновативния индустриален дизайн, съчетаващ хармонично съвременните издръжливи материали с лукс и ергономичност.
Подходящ за всеки модерен дом и бизнес пространство.

Спецификации:
- Облегалка, която поддържа гръбначния стълб.
- Опора върху четири дървени крака в цвят орех.
- Облегалка и седалка от подсилена дървена рамка в цвят орех с голяма издръжливост и устойчивост на износване.
- Тапицерия със синтетична кожа с ненадминато качество с устойчивост на износване и абразия. Предлага се в черен матов цвят.

Размери:
Дължина: 50 см
Ширина: 53 см
Височина: 77 см.
Височина на седалката: 46 см

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Кресло Валерия е с дървени крака и облегалка в орех и седалка с черна кожа. Търсите кресло с модерен дизайн, за да украсите вашата кухня или други части на вашия дом? Ако да, тогава Валерия е най-добрият избор. Това е кресло, което е върхът на иновативния индустриален дизайн, съчетаващ хармонично съвременните издръжливи материали с лукс и ергономичност. Подходящ за всеки модерен дом и бизнес пространство. Спецификации: - Облегалка, която поддържа гръбначния стълб. - Опора върху четири дървени крака в цвят орех. - Облегалка и седалка от подсилена дървена рамка в цвят орех с голяма издръжливост и устойчивост на износване. - Тапицерия със синтетична кожа с ненадминато качество с устойчивост на износване и абразия. Предлага се в черен матов цвят. Размери: Дължина: 50 см Ширина: 53 см Височина: 77 см. Височина на седалката: 46 см

Допълнителна информация

Код 106-000018
Тегло 6.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...