Кресло от тик и кожа

  • Следваща доставка: 15.02.2023
  • Код: 9384

Остават 18 бр.

Наименование Количество
Кресло от тик и кожа черно 10
Кресло от тик и кожа кафяво 8

Нормална цена: 507,59 лв.

Special Price 466,98 лв.


Ниско и широко кресло без подлакътници с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от качествено тиково дърво, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от висококачествена квадратно плетена синтетично PU кожа в кафяво или черно. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, с характерния пример за къса седалка със силен наклон и облегалка с характерен наклон назад.
Дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки, а PU кожата е ЧЕРНА или КАФЯВА. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен.

РАЗМЕРИ:
65x78x68H см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

* задължително поле


Подробности

Ниско и широко кресло без подлакътници с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от качествено тиково дърво, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от висококачествена квадратно плетена синтетично PU кожа в кафяво или черно. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, с характерния пример за къса седалка със силен наклон и облегалка с характерен наклон назад. Дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки, а PU кожата е ЧЕРНА или КАФЯВА. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 65x78x68H см.

Допълнителна информация

Код 9384
Тегло 7.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...