Кресло Остин

  • Следваща доставка: 20.04.2023
  • Код: 106-000019

Остават 46 бр.

282,00 лв.

Остин е кресло в черна кожа и орех седалка с метални черни крака.

Търсите кресло с модерен дизайн, за да украсите вашата кухня, всекидневна или други части на вашия дом или заведени? Ако е така, тогава Остин е най-добрият избор.
Това е кресло, което е върхът на иновативния индустриален дизайн, съчетаващ хармонично съвременните издръжливи материали с лукс и ергономичност.
Подходящ за всеки модерен дом и бизнес пространство.

Спецификации:
- Облегалка, която поддържа гръбначния стълб.
- Опора на четири черни метални крака
- Облегалка и седалка от подсилена дървена рамка в цвят орех с голяма издръжливост и устойчивост на износване.
- Тапицерия със синтетична кожа с ненадминато качество с устойчивост на износване и абразия. Предлага се в черен матов цвят.

Размери:
Дължина: 56 см.
Ширина: 52 см
Височина: 81 см.
Височина на седалката: 46 см

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Остин е кресло в черна кожа и орех седалка с метални черни крака. Търсите кресло с модерен дизайн, за да украсите вашата кухня, всекидневна или други части на вашия дом или заведени? Ако е така, тогава Остин е най-добрият избор. Това е кресло, което е върхът на иновативния индустриален дизайн, съчетаващ хармонично съвременните издръжливи материали с лукс и ергономичност. Подходящ за всеки модерен дом и бизнес пространство. Спецификации: - Облегалка, която поддържа гръбначния стълб. - Опора на четири черни метални крака - Облегалка и седалка от подсилена дървена рамка в цвят орех с голяма издръжливост и устойчивост на износване. - Тапицерия със синтетична кожа с ненадминато качество с устойчивост на износване и абразия. Предлага се в черен матов цвят. Размери: Дължина: 56 см. Ширина: 52 см Височина: 81 см. Височина на седалката: 46 см

Допълнителна информация

Код 106-000019
Тегло 7.5000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...