Конзола Тик 100х35х75 см

  • Следваща доставка: 31.01.2024
  • Код: 0533895

Остават 3 бр.

567,18 лв.

Конзола с правилна правоъгълна повърхност с различни неправилни ТИКОВИ дървесини вместо традиционни крака. Естетическият ефект е красив и няма как да не привлече вниманието на всички, независимо къде е поставена!
Това е олицетворение на рустикална декорация за пространството, което желаете. Конзолата е елегантна, графична, компактна мебел, която може да се постави в почти всяка стая - кухня, коридор, спалня, детска стая, всекидневна, съблекалня, офис и дори баня. С това дизайнът на пространството става изискан, елегантен, естетически обновен. Конзолата в интериора се използва както като част от комплект с няколко елемента, така и самостоятелно и е избрана за цялостния дизайн на стаята.

Размери:
Размери: 100x35x75H см

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Конзола с правилна правоъгълна повърхност с различни неправилни ТИКОВИ дървесини вместо традиционни крака. Естетическият ефект е красив и няма как да не привлече вниманието на всички, независимо къде е поставена! Това е олицетворение на рустикална декорация за пространството, което желаете. Конзолата е елегантна, графична, компактна мебел, която може да се постави в почти всяка стая - кухня, коридор, спалня, детска стая, всекидневна, съблекалня, офис и дори баня. С това дизайнът на пространството става изискан, елегантен, естетически обновен. Конзолата в интериора се използва както като част от комплект с няколко елемента, така и самостоятелно и е избрана за цялостния дизайн на стаята. Размери: Размери: 100x35x75H см

Допълнителна информация

Код 0533895
Тегло 44.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...