Килим Ремен ф120 см

  • Следваща доставка: 9.12.2023
  • Код: 199-000234

Остават 13 бр.

99,00 лв.

Килим Ремен от юта в цвят естествен и черен Φ120x1см

За тези от вас, които търсят идеалната тенденция за обновяване на естетиката на вашето пространство с малки щрихи на декорация, килимите от юта са най-доброто предложение за кухнята, хола, спалнята и разбира се антрето на вашия дом. Естествената юта като суровина е екологична, изключително издръжлива и лесно се почиства с прахосмукачка и с вода и сапун. Изберете дизайна, формата, размера и цвета, които ви подхождат.

Спецификации:
* Материал: Плетена юта с естествен произход, високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от растението юта.
* Състав: 100% юта
* Предлага се в естествен цвят с дизайн на точки в черно.
* Ръчно изработена конструкция с издръжливи материали без специални разходи за поддръжка
* Благодарение на състава си се почиства много лесно с прахосмукачка. Избягвайте използването на избелващи препарати или белина.

Размер:
Диаметър: 120 см.
Дебелина: 1 см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Килим Ремен от юта в цвят естествен и черен Φ120x1см За тези от вас, които търсят идеалната тенденция за обновяване на естетиката на вашето пространство с малки щрихи на декорация, килимите от юта са най-доброто предложение за кухнята, хола, спалнята и разбира се антрето на вашия дом. Естествената юта като суровина е екологична, изключително издръжлива и лесно се почиства с прахосмукачка и с вода и сапун. Изберете дизайна, формата, размера и цвета, които ви подхождат. Спецификации: * Материал: Плетена юта с естествен произход, високо качество и издръжливост. Екологичен материал, произведен от растението юта. * Състав: 100% юта * Предлага се в естествен цвят с дизайн на точки в черно. * Ръчно изработена конструкция с издръжливи материали без специални разходи за поддръжка * Благодарение на състава си се почиства много лесно с прахосмукачка. Избягвайте използването на избелващи препарати или белина. Размер: Диаметър: 120 см. Дебелина: 1 см.

Допълнителна информация

Код 199-000234
Тегло 3.8500
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...