Килим 80х160 см мултикалър

  • Код: 0517068

Остават 11 бр.

45,21 лв.

Този килим е многоцветен, с много нюанси, а цялостният стил на килима напомня на стар стенопис и със сигурност ще бъде тема за разговор във вашата всекидневна. В края на краищата, чарът, упражняван от килима, е толкова силен, че не оставя никого безразличен. Придава модерен вид без преувеличение, със своя "протрит" стил без отчетлив дизайн.

РАЗМЕРИ:
80х150см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2


Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често е наречен полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

ПРЕДИМСТВА:
Този килим с ресни, както всичко в нашата гама, е готов за доставка. Той е издръжлив благодарение на индустриалната си конструкция и синтетичните материали, които го изграждат, и по същата причина има способността да запазва цвета си непроменен. И разбира се, цената му е наистина атрактивна. Просто се уверете, че го вписвате естетически във вашето пространство!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този килим е многоцветен, с много нюанси, а цялостният стил на килима напомня на стар стенопис и със сигурност ще бъде тема за разговор във вашата всекидневна. В края на краищата, чарът, упражняван от килима, е толкова силен, че не оставя никого безразличен. Придава модерен вид без преувеличение, със своя "протрит" стил без отчетлив дизайн. РАЗМЕРИ: 80х150см Височина: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2 Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често е наречен полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. ПРЕДИМСТВА: Този килим с ресни, както всичко в нашата гама, е готов за доставка. Той е издръжлив благодарение на индустриалната си конструкция и синтетичните материали, които го изграждат, и по същата причина има способността да запазва цвета си непроменен. И разбира се, цената му е наистина атрактивна. Просто се уверете, че го вписвате естетически във вашето пространство!

Допълнителна информация

Код 0517068
Тегло 1.2000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...