Килим 80х150 см син със златни рамки

  • Код: 0517083

Остават 14 бр.

45,21 лв.

Този красив и модерен килим е с доминиращи сини цветове по цялата повърхност на килима и златисто по всички бордюрни линии. Неговата забележителна характеристика е огледалният син правоъгълник в центъра на килима със златна рамка и златни триъгълни шарки около него. Модерен килим, който ще грабне окото и ще надгради естетически вашата всекидневна.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

РАЗМЕРИ:
80Х150 см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този красив и модерен килим е с доминиращи сини цветове по цялата повърхност на килима и златисто по всички бордюрни линии. Неговата забележителна характеристика е огледалният син правоъгълник в центъра на килима със златна рамка и златни триъгълни шарки около него. Модерен килим, който ще грабне окото и ще надгради естетически вашата всекидневна. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. РАЗМЕРИ: 80Х150 см Височина: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2

Допълнителна информация

Код 0517083
Тегло 1.2000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...