Килим 180х280 см сиво-златен, пчелна пита

  • Код: 0517210

Остават 21 бр.

199,34 лв.

За някои хора този килим изглежда като пчелна пита. Все пак други виждат триизмерни кубове. Както и да го възприемат очите и ума, едно е сигурно. Този килим ще бъде обект на дискусии във вашия хол. В края на краищата, очарованието, което оказва килимът, е толкова силно, че не оставя никого безразличен и всеки ще се опита да "види" и двете шарки. Така че очевидно този килим придава на вашия под модерен вид без преувеличения.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

РАЗМЕРИ:
180Х280 см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

За някои хора този килим изглежда като пчелна пита. Все пак други виждат триизмерни кубове. Както и да го възприемат очите и ума, едно е сигурно. Този килим ще бъде обект на дискусии във вашия хол. В края на краищата, очарованието, което оказва килимът, е толкова силно, че не оставя никого безразличен и всеки ще се опита да "види" и двете шарки. Така че очевидно този килим придава на вашия под модерен вид без преувеличения. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. РАЗМЕРИ: 180Х280 см Височина: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2

Допълнителна информация

Код 0517210
Тегло 5.6000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...