Килим 16х230 см бежов геометричен

  • Следваща доставка: 7.01.2023
  • Код: 0517059

Остават 40 бр.

129,88 лв.

Този модерен килим с доминиращ бежов фон и геометрични шарки по повърхността в различни цветове придава усещане за асиметрия и приковава окото и стимулира въображението, така че не можете да откъснете очи от този килим. В края на краищата, чарът, упражняван от килима, е толкова силен, че не оставя никого безразличен.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакъв вид стрес и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не търкате дъното, което е памучно, а да го измиете само с вода.

РАЗМЕРИ:
160Х230см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този модерен килим с доминиращ бежов фон и геометрични шарки по повърхността в различни цветове придава усещане за асиметрия и приковава окото и стимулира въображението, така че не можете да откъснете очи от този килим. В края на краищата, чарът, упражняван от килима, е толкова силен, че не оставя никого безразличен. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакъв вид стрес и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не търкате дъното, което е памучно, а да го измиете само с вода. РАЗМЕРИ: 160Х230см Височина: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2

Допълнителна информация

Код 0517059
Тегло 3.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...