Килим 160х230 см сиво-бял със златни рамки

  • Следваща доставка: 7.01.2023
  • Код: 0517050

Остават 36 бр.

147,96 лв.

Този модерен килим е с доминиращи цветове бяло, сиво в два тона и златно в линиите. Неговата забележителна характеристика е белият правоъгълник в центъра на килима, който прилича на огледало в златна рамка. Модерен килим, който ще грабне окото и ще надгради естетически вашата всекидневна.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите строителни материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

160Х230см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този модерен килим е с доминиращи цветове бяло, сиво в два тона и златно в линиите. Неговата забележителна характеристика е белият правоъгълник в центъра на килима, който прилича на огледало в златна рамка. Модерен килим, който ще грабне окото и ще надгради естетически вашата всекидневна. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите строителни материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. 160Х230см Височина: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2

Допълнителна информация

Код 0517050
Тегло 3.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...