Килим 160х230 см сив

  • Код: 0517008

Остават 12 бр.

172,62 лв.

Този килим е изчистен в СИВ цвят, което ще бъде особено удобно, ако имате малък хол, тъй като едноцветните килими в светли тонове създават илюзията за по-голямо пространство.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET).
Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

РАЗМЕРИ:
160Х230 см
Височина на косъмчето: 1,5 см.
Грамаж: 1,600g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този килим е изчистен в СИВ цвят, което ще бъде особено удобно, ако имате малък хол, тъй като едноцветните килими в светли тонове създават илюзията за по-голямо пространство. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. РАЗМЕРИ: 160Х230 см Височина на косъмчето: 1,5 см. Грамаж: 1,600g/m2

Допълнителна информация

Код 0517008
Тегло 5.2000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...