Килим 160х230 см син със златни рамки

  • Следваща доставка: 7.01.2023
  • Код: 0517055

Остават 42 бр.

129,88 лв.

Този красив и модерен килим е с доминиращ син цвят по цялата повърхност на килима и златист цвят по всички линии на бордюра. Неговата забележителна характеристика е синият правоъгълник в центъра на килима, който прилича на огледало със златна рамка и златни триъгълни шарки. Модерен килим, който ще грабне окото и ще надгради естетически вашата всекидневна.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

РАЗМЕРИ:
160Х230 см
Височина: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този красив и модерен килим е с доминиращ син цвят по цялата повърхност на килима и златист цвят по всички линии на бордюра. Неговата забележителна характеристика е синият правоъгълник в центъра на килима, който прилича на огледало със златна рамка и златни триъгълни шарки. Модерен килим, който ще грабне окото и ще надгради естетически вашата всекидневна. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. РАЗМЕРИ: 160Х230 см Височина: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2

Допълнителна информация

Код 0517055
Тегло 3.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...