Килим 160х230 см Силвър грей

  • Код: 0517046

Остават 10 бр.

147,96 лв.

Този килим има вид на изсъхнала пръст със своите "бръчки" и изрезки и неправилни форми в СРЕБРИСТОСИВИ тонове. Със сигурност ще бъде предмет на разговор във вашия хол. В края на краищата, чарът, упражняван от килима, е толкова силен, че не оставя никого безразличен и всеки ще се опита да "види" и възприеме шарката. Така че, очевидно, този килим е модерно предложение за вашия под, без преувеличение.
Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага.
Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода.

РАЗМЕРИ:
160Х230см
Височина на косъмчето: 5 мм
Грамаж: 1,300g/m2

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Този килим има вид на изсъхнала пръст със своите "бръчки" и изрезки и неправилни форми в СРЕБРИСТОСИВИ тонове. Със сигурност ще бъде предмет на разговор във вашия хол. В края на краищата, чарът, упражняван от килима, е толкова силен, че не оставя никого безразличен и всеки ще се опита да "види" и възприеме шарката. Така че, очевидно, този килим е модерно предложение за вашия под, без преувеличение. Повърхността на килима е изработена от 100% полиестерни влакна, докато основата на килима е 100% памук. Полиестерното влакно е съкратено наименование на синтетичен, изкуствен полимер, който като специален материал най-често се нарича полиетилен терефталат (PET). Ясно е тогава, че е устойчив на всякакви употреби и особено на влага. Памучната основа на килима също е много устойчива на влага. Благодарение на издръжливите материали, този килим може да се пере без страх под течаща вода с меки почистващи препарати, като препарат за миене на съдове. Разбира се, на пазара има и специални препарати за почистване на всякакви килими, които можете да използвате без страх. Само внимавайте да не изтъркате долната част, която е памучна, а я измийте само с вода. РАЗМЕРИ: 160Х230см Височина на косъмчето: 5 мм Грамаж: 1,300g/m2

Допълнителна информация

Код 0517046
Тегло 3.8000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...