Табуретки

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

14 Артикули

  1. Табуретка Крип букле
    Кол-во: 43
    228,11 лв.

    Табуретката Крип е модерно и стилно предложение, което ще остави отпечатък във всеки хол.
    Кръглата му форма, съчетана с топъл плат букле и метална кръгла основа, съставяват красива и практична мебел, която може да се съчетае с много други цветове в декорацията на хола.


    Размери: Φ60x31 см

  2. Въртяща се табуретка Фриво букле
    Кол-во: 58
    252,77 лв.

    Въртящата се табуретка Фриво е модерно и стилно предложение, което ще остави отпечатък.

    Общи размери: 52x53x60 см

    Височина на седалката: 32см
    Размери на седалката: Φ53 см
    Размери на гърба: 12-50x32Hсм
    Основа: Φ49 см
    Височина на крака: 7 см

    Табуретката е тапицирана с висококачествена дамаска букле. Тази материя може да се опише като мека, пухкава и еластична.

  3. Въртяща се табуретка Фриво Бъни букле
    Кол-во: 42
    252,77 лв.

    Въртящата се табуретка Фриво е модерно и стилно предложение, което ще остави отпечатък.

    размери: 51x51x61 см

    Табуретката е тапицирана с висококачествена дамаска букле. Тази материя може да се опише като мека, пухкава и еластична.

  4. Пуф Биго лакшъри
    Кол-во: 193
    574,56 лв.
    Пуф Биго лакшъри е луксозен пухкав пуф в бежово или антрацитено сиво с материя от изкуствен еко пух. Калъфът е сваляем, а пълнежа е от късчета настърган дунапрен. Размери: 110х110х86 см
  5. Пуф Тико лакшъри
    Кол-во: 49
    358,72 лв.
    Плюшен луксозен пуф в бежово-розов или антрацитено сив цвят от мека еко косместа материя. Калъфът е сваляем, а пълнежа е от късчета настърган дунапрен. Размери: 80х80х76 см
  6. Пуф Цюрих
    405,00 лв.

    Комфорт, модерен дизайн и модулност – тези три думи обобщават характера на колекцията Цюрих.
    Колекцията модулни дивани Цюрих се отличава със своята елегантност, вертикални шевове и уникален комфорт благодарение на профилираните облегалки, седалки и регулируеми подглавници. Колекцията е разработена с мисъл за взискателните клиенти. Диваните са предназначени както за стандартни жилищни помещения, така и за по-големи всекидневни или мансарди. Колекцията Цюрих е символ на изключителен стил и нестандартен комфорт. Дизайнът е в съответствие с актуалните тенденции в интериора – извитите мебели са функционални, компактни и удобни за използване. Формата е избрана пропорционално за големи тела и широки седалки. Идеално оформените високи облегалки и наклонената към вътрешността на мебелите седалка осигуряват на потребителите удобна почивка. Подобен дизайн на мебелите позволява удобно сядане и идеална почивка, например за следобеден сън. С регулируемите облегалки за глава потребителят може да увеличи височината на облегалката и да наклони удобно главата си, докато гледа телевизия или чете книга. Модулите от колекцията са оборудвани с удължение на седалката до 25 см, което ще бъде оценено от тези, които се нуждаят от особено голяма зона за сядане или лежане за почивка.

    В изработката на дивана са използвани висококачествени материали, високоеластичен дунапрен и дамаски от реномирани производители. Мебелите се предлагат в широка гама от модерни тапицерии, които се отличават с изключителна издръжливост, лесна поддръжка и широка цветова палитра – от фини пастелни цветове до смели цветове, които ще оживят всеки интериор. Платовете, използвани за мебелите, са доказано без вещества, които могат да причинят алергии или кожни раздразнения, което значително улеснява живота на много хора, които страдат от алергии. 

    височина
    42 см
    ширина
    77 см
    дълбочина
    77 см

    Цената важи при избор на тези цветове от дамаска Оувър Хърайзън:

    При избор на други дамаски и цветове - цената е по запитване.

  7. Пуф Бъфало
    549,00 лв.

    Модулна колекция Бъфало, която гарантира релаксация на най-високо ниво. Квинтесенцията на стила са удобните седалки и красивата капитонация, която прави целия модел да изглежда уникален. Изключителната функционалност, придава изцяло ново значение на релаксацията.

    височина
    45 см
    ширина
    104 см
    дълбочина
    111 см

    Цената важи при избор на тези цветове от дамаска Афродита:

  8. Табуретка Барселона
    Кол-во: 24
    398,24 лв.
    Дизайнерска табуретка от серията Барселона в черна или бяла еко кожа и хром крака. Размер: 62x59x42 cm
  9. Табуретка Стак мини
    103,95 лв.

    Стак мини е градинска табуретка от рециклирана пластмаса и се отличава с линеен дизайн и изключителни дебели изивити ивици, вдъхновени от визията на летви дърво.

    Характеристиките й включват няколко ивици, хармонизиращи грубата матова текстура с винтидж ефект в няколко уникални нови цветове: терра, гипс, кактус и базалт.

    Материал: регенерирани равномерно оцветени фибростъкло и полипропиленови смоли с UV добавки. 
    Моноблок стол.
    Матово покритие.
    С неплъзгащи се крачета.
    Рециклируема смола.
    Стифиращ.

    Размери: ф36.5 х 46.5 см
    Височина на седалката 46,5 см

  10. Табуретка Wow 480
    257,00 лв.
    Wow 480 е полиетиленова табуретка в няколко цвята: бяло, черно, червено, циклама или зелено, подходяща както за интериор, така и за градина. Размери: ф40 х h45 см
  11. Табуретка Wow 470
    404,00 лв.

    Wow 470 е полиетиленова табуретка в няколко цвята: бяло, черно, червено, жълто или зелено, подходяща както за интериор, така и за градина.

    Размери: ф66 х h29 см

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

14 Артикули

табуретка, табуретки от кожа, текстил, пластмасова табуретка, табуретка от фибростъкло, ратанова табуретка, поликарбонатна табуретка, табуретка-кутия, табуретка-спалня, табуретка тоалетка, малък стол