Холна маса Дрейк

  • Следваща доставка: 7.11.2023
  • Код: 0532937

Остават 34 бр.

386,34 лв.

Холна маса Дрейк е изработена от масивен ствол от акация в естествен нюанс и метални крака в черно.

Модерна и вечна мебел, с многоъгълна форма, която издържа на течението на времето, с изключителен завършек, вдъхновен от природата,
където дървото играе първостепенна роля.

Забележка: Продуктът е изработен от естествено масивно акациево дърво и всеки един е уникален поради неравностите на стволовете на дърветата.
Съществуващите пукнатини или такива, които могат да се появят с времето, придават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство.
По време на производствения процес съществуващите пукнатини се уеднаквяват и стабилизират с материал от същата дървесина.
Поради това може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на третираната дървесина.
Те не са дефект на продукта.

Размери: Φ82x40 см.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Холна маса Дрейк е изработена от масивен ствол от акация в естествен нюанс и метални крака в черно. Модерна и вечна мебел, с многоъгълна форма, която издържа на течението на времето, с изключителен завършек, вдъхновен от природата, където дървото играе първостепенна роля. Забележка: Продуктът е изработен от естествено масивно акациево дърво и всеки един е уникален поради неравностите на стволовете на дърветата. Съществуващите пукнатини или такива, които могат да се появят с времето, придават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се уеднаквяват и стабилизират с материал от същата дървесина. Поради това може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на третираната дървесина. Те не са дефект на продукта. Размери: Φ82x40 см.

Допълнителна информация

Код 0532937
Тегло 22.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни

моля, изчакайте...