Гардероб Бамбини

  • Следваща доставка: 1.06.2022
  • Код: 0523038
565,33 лв.

Детски гардероб в модерен и семпъл дизайн, изработен от траен висококачествен меламин, в красив двуцветен светлосив и естествено дървесен нюанс.
Във вътрешността има метална греда, специално направена за окачване на дрехи и два рафта, един отгоре и един отдолу, за да поставите нещата, от които се нуждаете.
В допълнение има просторно чекмедже.

Това е идеалното предложение и ще ви помогне да организирате детската стая, с практични размери и решения за съхранение.
Комбинирайте го с мебелите от същата линия за уникален резултат.

Размери: 69,9х52,6х184,8 см

Произведено в Европа.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.

или

Подробности

Детски гардероб в модерен и семпъл дизайн, изработен от траен висококачествен меламин, в красив двуцветен светлосив и естествено дървесен нюанс. Във вътрешността има метална греда, специално направена за окачване на дрехи и два рафта, един отгоре и един отдолу, за да поставите нещата, от които се нуждаете. В допълнение има просторно чекмедже. Това е идеалното предложение и ще ви помогне да организирате детската стая, с практични размери и решения за съхранение. Комбинирайте го с мебелите от същата линия за уникален резултат. Размери: 69,9х52,6х184,8 см Произведено в Европа.

Допълнителна информация

Код 0523038
Тегло 62.0000
Марка *
Страна на производител
Наличност Срок на доставка 15 работни дни
Подобни продукти

моля, изчакайте...